Plata facturii Avon

Plata cea mai rapida se face la BCR, unde se plateste un comision de 0.6% din valoarea facturii tale. Daca intarzii cu plata sau daca trebuie sa platesti in avans, cel mai indicat e sa platesti la BCR.
Fara comision puteti plati la bancomatul City Bank precum si la Banca Transilvania cu cardul, daca aveti cont la aceasta banca.

Comanda se mai poate plati la CEC, Garanti Bank, BRD sau la posta daca o face pe calculator, daca se face prin mandat postal,lata o sa intre in 5 zile lucratoare.
ATENTIE! Reprezentantilor si Liderilor care isi depasesc termenul de scadenta a facturii, li se vor factura penalitati in cuantum fix, in functie de vechimea debitului.

Astfel, pentru acei Reprezentanti care si-au depasit termenul de scadenta cu:
4 zile, li se va aplica o penalitate de   7 lei
16 zile, li se va aplica o penalitate de   8 lei
45 zile, li se va aplica o penalitate de 10 lei.
Valoarea penalitatilor este cumulata in situatia inactivilor de doua si de trei campanii! De exemplu: daca un Reprezentant este inactiv de o campanie si are o factura neachitata cu termen scadent depasit, i se va aplica o penalitate de 7 lei, iar daca va ajunge inactiv de doua campanii va avea o penalitate in plus fata de cea anterioara de 8 lei, adica 15lei. In cazul celor inactivi de trei campanii se va aplica inca o penalitate de 10 lei, in total avand de plata 25lei, cu titlu de penalitate!
Aceasta penalitate va fi aplicata pe factura odata cu urmatoarea comanda plasata, iar in situatia in care nu va mai exista aceasta a doua comanda, penalitatile vor fi facturate separat. De asemenea, acei Reprezentanti care vor intra in BadDebt, vor avea aplicate penalitati in cuantum de 25 lei, plus o taxa de administrare a contului de catre agentiile de recuperare externe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonprix

524 comentarii pentru “Plata facturii Avon”

 1. Claudia F:

  Buna Monica,
  Primesti citatie acasa si daca intarzii 16 zile. Dupa 33 zile ti se blocheaza contul si dosarul tau ajunge la firmele de recuperare.

 2. Claudia F:

  Buna Karina,
  Daca ai platit la CEC banii intra a 2 zi lucratoare in jur de ora 12-13. Acum este posibil sa fie deja banii in cont.

 3. Andreea onl:

  Buna claudia …. acum 3ani o prietena a lucrat ca reprezentant pe numele meu si a a dat o comanda de 320 lei si nu a platit.o si a disparut … acum am zis sa platesc ca sa nu am probleme… problema se pune astfel … am platit factura pe carea mi.a spus.o in balanta … dar cu siguranta am si penalitati .. cum pot afla cate penalitati am de platit … unde pot suna sa aflu cat am de plata la penalitai??

 4. Claudia F:

  Buna Andreea,
  Ca sa afli detalii despre plati si cont sa suni la relatii clienti *2866 sau 0213118555.

 5. Veronica:

  Buna ziua,

  se poate face plata online?, de exemplu am card la Banca Transilvania, si e mai comod sa fac plata online decat sa tot merg la banca.

 6. Claudia F:

  Buna Veronica,
  Poti sa faci plata online dar intra in 2 zile in contul tau.Pe pagina cu contul meu si balanta ai contul unde poti face transferul si la detalii sa scrii numarul de reprezentant.

 7. silvia:

  Daca nu am platit comanda pot sa mai dau inca o comanda tot din aceeasi campanie?

 8. Claudia F:

  Buna Silvia,
  Poti sa dai inca o comanda din aceeasi campanie dar sa ia grija sa nu depasesti limita de credit. Te anunta la finalul comenzii daca este ok sau daca ai depasit.

 9. Gabriela:

  Buna! Ce se intampla daca depasesc limita de credit? Pot plasa comanda asa?

 10. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Poti da comanda, dar se va bloca si se poate debloca daca platesti in avans diferenta de plata.

 11. Cristina:

  Buna Claudia! Cat timp am la dispozitie pentru plata facturii de la sosirea coletului?

 12. Claudia F:

  Buna Cristina,
  Sunt 18 zile de cand dai comanda pe site pana trebuie sa o platesti, iar pe ultima pagina a facturii iti este specificata exact data.

 13. Olteanu Elena:

  buna am si o intrebare in legatura cu factura la avon…am platit azi o factura si vreau sa confirm ca am platit-o si imi treb codul de operatie?ma tot uit pe chitanta si nu stiu care e..am uitat sa sun azi la ei.Am platit la BCR si am nevoie sa itre la ei bani ca sa pot sa mai plasez alta comanda

 14. Claudia F:

  Buna Elena,
  Ai trecut pe chitanta de la BCR cod operare dar oricum acum de dimineata au intrat banii si se rezolva cu comanda.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu