Plata facturii Avon

Plata cea mai rapida se face la BCR, unde se plateste un comision de 0.6% din valoarea facturii tale. Daca intarzii cu plata sau daca trebuie sa platesti in avans, cel mai indicat e sa platesti la BCR.
Fara comision puteti plati la bancomatul City Bank precum si la Banca Transilvania cu cardul, daca aveti cont la aceasta banca.

Comanda se mai poate plati la CEC, Garanti Bank, BRD sau la posta daca o face pe calculator, daca se face prin mandat postal,lata o sa intre in 5 zile lucratoare.
ATENTIE! Reprezentantilor si Liderilor care isi depasesc termenul de scadenta a facturii, li se vor factura penalitati in cuantum fix, in functie de vechimea debitului.

Astfel, pentru acei Reprezentanti care si-au depasit termenul de scadenta cu:
4 zile, li se va aplica o penalitate de   7 lei
16 zile, li se va aplica o penalitate de   8 lei
45 zile, li se va aplica o penalitate de 10 lei.
Valoarea penalitatilor este cumulata in situatia inactivilor de doua si de trei campanii! De exemplu: daca un Reprezentant este inactiv de o campanie si are o factura neachitata cu termen scadent depasit, i se va aplica o penalitate de 7 lei, iar daca va ajunge inactiv de doua campanii va avea o penalitate in plus fata de cea anterioara de 8 lei, adica 15lei. In cazul celor inactivi de trei campanii se va aplica inca o penalitate de 10 lei, in total avand de plata 25lei, cu titlu de penalitate!
Aceasta penalitate va fi aplicata pe factura odata cu urmatoarea comanda plasata, iar in situatia in care nu va mai exista aceasta a doua comanda, penalitatile vor fi facturate separat. De asemenea, acei Reprezentanti care vor intra in BadDebt, vor avea aplicate penalitati in cuantum de 25 lei, plus o taxa de administrare a contului de catre agentiile de recuperare externe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MeliMeloParis.ro

500 comentarii pentru “Plata facturii Avon”

 1. Claudia F:

  Buna Denisa,
  Poti da comanda de maxim 350 lei valoare de catalog, iar daca depasesti trebuie sa platesti avans la BCR.

 2. raluca dragu:

  Buna claudia am platit comamda in avans. Am avut de plata 140,96 si am platit 150.Mi a fost retinuta pentru depasire credit. Trebuie sa o dau din nou sau mai astept poate se rezolva. Multumesc anticipat

 3. Maria:

  Buna! Am o nelamurire, eu am platit ieri comanda de la Avon, vroiam sa te intreb in cat timp le intra lor bani? Eu am platit la banca BCR prin bancomatul ala unde platesc majoritatea fetelor din zona mea.

 4. Claudia F:

  Buna Raluca,
  Ar fi mai bine sa suni la ei sa verifici de ce este blocata, poate nu erau intrati banii.

 5. Claudia F:

  Buna Maria,
  Banii intra a 2 a zi lucratoare dupa ce faci plata.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu