Plata facturii Avon

Plata cea mai rapida se face la BCR, unde se plateste un comision de 0.6% din valoarea facturii tale. Daca intarzii cu plata sau daca trebuie sa platesti in avans, cel mai indicat e sa platesti la BCR.
Fara comision puteti plati la bancomatul City Bank precum si la Banca Transilvania cu cardul, daca aveti cont la aceasta banca.

Comanda se mai poate plati la CEC, Garanti Bank, BRD sau la posta daca o face pe calculator, daca se face prin mandat postal,lata o sa intre in 5 zile lucratoare.
ATENTIE! Reprezentantilor si Liderilor care isi depasesc termenul de scadenta a facturii, li se vor factura penalitati in cuantum fix, in functie de vechimea debitului.

Astfel, pentru acei Reprezentanti care si-au depasit termenul de scadenta cu:
4 zile, li se va aplica o penalitate de   7 lei
16 zile, li se va aplica o penalitate de   8 lei
45 zile, li se va aplica o penalitate de 10 lei.
Valoarea penalitatilor este cumulata in situatia inactivilor de doua si de trei campanii! De exemplu: daca un Reprezentant este inactiv de o campanie si are o factura neachitata cu termen scadent depasit, i se va aplica o penalitate de 7 lei, iar daca va ajunge inactiv de doua campanii va avea o penalitate in plus fata de cea anterioara de 8 lei, adica 15lei. In cazul celor inactivi de trei campanii se va aplica inca o penalitate de 10 lei, in total avand de plata 25lei, cu titlu de penalitate!
Aceasta penalitate va fi aplicata pe factura odata cu urmatoarea comanda plasata, iar in situatia in care nu va mai exista aceasta a doua comanda, penalitatile vor fi facturate separat. De asemenea, acei Reprezentanti care vor intra in BadDebt, vor avea aplicate penalitati in cuantum de 25 lei, plus o taxa de administrare a contului de catre agentiile de recuperare externe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AmaFashion

496 comentarii pentru “Plata facturii Avon”

 1. alexa:

  Buna ziua!As avea si eu o nelamurire,astazi am primit comanda si pe factura scrie total valoarea comezii curente:405,49,iar la datorii mai vechi de 27 de zile:259,23.Aceasta suma de 259,23 eu am platit-o deja,si nu inteleg de ce trebuie s-o platesc din nou.Stiu ca am intarziat 10 zile cu plata.Dar atat este penalizarea…intreaga suma de care am avut comanda din campania trecuta?Multumesc!

 2. Claudia:

  Buna Alexa,
  Este posibil ca in momentul in care s-a facturat comanda sa nu fi fost contul 0. Ai cum sa verifici pe pagina de reprezentant de pe Avon Cosmetics? Daca da, intra si verifica balanta de acolo, atat va fi suma finala de plata.

 3. alexa:

  scrie asa: Suma balanta Ultima plata
  405.49 lei -259.23 lei

  Si la total sumele acestea adica : 664.72 lei
  Deci ce ar trebui sa fac?ca este vorba de o suma destul de mare incat sa imi pot platii de la mine.Crezi ca e posibil sa se facut vreo greseala?Si la sfarsitul facturii scrie total de plata 664.72.

 4. Claudia:

  Buna Alexa,
  Tu plateste factura actuala, adica scade vechea factura sin total si plateste 405.49 lei, daca am inteles bine suma.

 5. alexa:

  Ok.Multumesc mult!:*

 6. mirela:

  buna …..eu n’am platit factura si vreau sa o platesc maine si am o penaliate de 15 lei cum fac sa platesc penaliatatea ??

 7. Claudia:

  Buna Mirela,
  In momentul in care platesti factura, sa modifici pe avizul de incasare suma, sa treci cu 15 lei in plus, sau platesti cat ai si daca dai comanda o sa fie trecuta pe factura urmatoare.

 8. Denisa:

  Buna Claudia, te deranjez cu o intrebare,am avut un deces in familie si deja a trecut o zi de la neplatirea facturi daca in 3 zile o platesc ce suma de penalitate as avea? Multumesc frumos

 9. Claudia:

  Buna Denisa,
  Daca intarzii cu plata 4 zile, o sa ai 7 lei penalitate.

 10. AlexandraIoana:

  Buna,

  Am si eu o mica nelamurire.Am intarziat 20 de zile cu plata unei facturi si am primit un mesaj care suna cam asa”pentru a evita recuperarea legala a sumei X plus penalitati achitati datoria in maxim 5 zile”.Am achitat o parte din ea si am sunat la relatii clienti si mi s-a spus ca termenul de 5 zile ramane valabil pentru ca este vorba de intreaga suma.Am cerut un sfat managerului de zona,un ajutor cu esalonarea platii,insa inca nu mi s-a raspuns.Ceea ce nu inteleg este urmatorul lucru.Ei spun clar ca poti intarzia si 45 de zile,platind penalitati de 25 de lei bineinteles.Atunci de ce daca am intarziat 20 de zile + cele 5 termen limita din care inca mai am 3,mi se specifica in respectivul mesaj „recuperarea legala”.Nu as avea nevoie decat de inca 1-2 saptamani sa recuperez toti banii.Si tare as avea nevoie de un sfat.Multumesc anticipat pentru intelegere!

 11. Claudia:

  Buna AlexandraIoana,
  Ti-am raspuns pe forum la aceasta problema.

 12. Gabriela:

  Eu nu am avut penalitate deloc pana acum,indiferent cat intarziam ,si acum mia venit cum ia venit si la Alexia, da daca ma duc la banca,se duce numai cu bonul/hartia aceea mica si pe aia scrie suma intreaga cu tot cu datorie , cum sa fac sa platesc fara datorie ? caci eu am platit factura veche.

 13. Claudia:

  Buna Gabriela,
  Trebuie sa platesti suma trecuta pe avizul de incasare, de pe ultima pagina a facturii, daca platesti mai putin, se va bloca comanda urmatoare.

 14. brandusa:

  am o intrebare pot plati factura avon prin posta locala?

 15. Claudia:

  Buna Brandusa,
  Poti sa o platesti si acolo dar vor intra banii cam in 5 zile depinde de momentul in care posta va transmite banii catre Avon.

 16. Adela:

  Am o nelamurire, N-am inteles exact cat au de platit reprezentantii activi daca au facturi neachitate cu termen scadent depasit si cat au de platit reprezentantii inactivi, in acelasi caz.
  Intreb pt ca sunt in aceeasi situatie, si nu stiu cum sa-mi calculez penalizarea.

 17. Claudia:

  Buna Adela,
  In momentul in care se calculeaza penalitatea se ia in calcul cat timp a trecut de cand a expirat factura.
  Daca intarzii 4 zile ti s epune 7 lei penalitate, dupa o campanie se mai adauga 8 lei iar dupa 2 campanii se mai pune 10 lei.
  Cei care ies din sistem cu facturile neachitate au peste 25 lei penalitate.

 18. Adela:

  Multumesc pt raspuns, Claudia!

 19. RADOI GEORGIANA:

  Buna, am si eu o intrebare … am o comanda ce depaseste 1000 ron … nu o pot da pentru ca am acea restrictie de 750 ron … pot da o comanda si a o zi inca o comanda? Adica sa impart sumele in 2… se livreaza aman2..chiat daca sunt la o zi diferenta ? multumesc

 20. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Limita maxima de credit este 650 lei sau 850 lei nu 750 lei.
  Oricum trebuie sa dai o comanda de maxim si apoi sa platesti o parte si sa mai dai una sau platesti un avans cu suma care depaseste limita de credit.

 21. Denisa:

  Buna Claudia! Am si eu o nelamurire…Azi mi`a venit prima mea comanda si pe factura, totalul comenzii este de 174,15 lei. Nu am inteles un lucru: reprezentantilor le revine vreun ban din toata suma asta in momentul achitarii?

 22. Claudia:

  Buna Denisa,
  Tu trebuie sa platesti ceea ce scrie pe ultima pagina a facturii jos pana la data trecuta acolo ca fiind ultima zi. De obicei exista diferente intre comanda ta si suma de plata, dar se observa foarte putin la comenzile mici, cu cat ai comanda mai mare cu atat vei observa ca reducerea ta este mai mare.

 23. Denisa:

  Multumesc mult Claudia! Sunt abia la inceput:D

 24. IRINA:

  buna ziua
  as vrea sa fac si eu o plata dar au disparut bancomatele CITIBANK
  era unul la pasaj Victoriei si unul in militari (acolo este alta banca)
  se pot face plati la bancomat si la alte banci.
  multumesc

 25. Claudia:

  Buna Irina,
  Am auzit ca si la noi in Brasov nu mai functioneaza, mai poti incerca la Garanti Bank sau BCR, tot la bancomat.

 26. elena:

  buna eu trebuai sa platesc comanda pe 29 decembrie 2011.si nu am platyto daca o platesc peste 3 zile ce ce penalitate imi vine va rog sa ma ajutaty si pe mn !multumesc

 27. Claudia:

  Buna Elena,
  Daca vei intarzia cu plata peste 4 zile, vei avea o penalitate de 7 lei, iar daca depaseste 16 zile platesti 15 lei penalitate.

 28. costel constantin:

  Buna,am si eu o intrebare,as vrea sa platesc factura Avon prin card bancar on-line,imi poti spune daca se poate si in cite zile se comfirma plata,si daca se poate unde ar trebui sa intru pentru plata.Multumesc.

 29. Claudia:

  Buna Costel,
  Din pacate nu stiu foarte multe despre aceste plati online, stiu doar ca dai ai card de credit Avon de la Garanti Bank poti plati de pe contul Avon.
  Cel mai bine ar fi sa suni la relatii clienti si sa ii rogi sa iti dea detalii despre acest mod de plata.

 30. butusina geta:

  am inarziat cu plata trei zile,am platit si inca nu am primit comanda pe luna asta.nu primesc comanda pana nu primesc ei confirmarea plartii?

 31. Claudia:

  Buna Geta,
  Plata intra la ei a 2-a zi de cand ai platit factura. Este posibil sa fie din cauza drumurilor blocate. Verifica pe contul tau starea comenzii, daca este livrata este pe drum dar daca este retinuta, este o problema si sa suni maine intre 9 si 12 si poate iti da drumul la comanda.

 32. denisa:

  Buna claudia! Am si eu o nelamurire… eu inca nu am 18 ani si cand am devenit repezentant avon m`am trecut pe numele mamei.La prima factura cand am fost sa o platesc, m`am dus la BCR. Mi s`a spus ca nu pot plati cu buletinul meu pentru ca nu sunt majora…nici cu al mamei pentru ca trebuia sa fie cineva care sa semneze si mereu m-am dus cu prietenul meu pentru ca mama nu avea timp…era in timpul serviciului…acum nu as mai vrea sa ma duc la BCR. intrebarea mea este: la ce banca pot plati fara nicio problema chiar daca sunt inca minora?

 33. Claudia:

  Buna Denisa,
  Poti incerca sa platesti factura la Garanty Bank, la bancomat sau la ghiseu, daca nu vrea sa ghiseu sa accepte plata ca esti minora, la bancomat nu vei avea nici o problema.

 34. Theodora:

  Buna Claudia,
  Am si eu o intrebare? Astazi(17 martie) este data scadenta a facturii de la avon. Daca o platesc luni(19 martie)ce se intampla?? Vor fi penalitati?

 35. Theodora:

  Si mai em o intrebare: pot plati factura la Posta? Chiar daca sunt minora?

 36. Claudia:

  Buna Theodora,
  Daca intra banii in maxim 4 zile de cand a expirat nu se intampla nimic, daca depaseste cele 4 zile vei avea 7 lei penalitate.

 37. Claudia:

  Buna Theodora,
  La posta nu iti cere buletinul asa ca nu vei avea probleme pentru ca esti minora. O poti plati si la Garanti Bank la bancomat.

 38. Theodora:

  Multumesc mult!! Si duminica, chiar daca nu este zi lucratoare, se pune la numaratoare?

 39. Theodora:

  Factura a expirat pe 17 si o platesc maine pe 19… insa azi am dat comanda sin urmatoarea campanie.ce se va intampla? vor ajunge produsele in 2 zile?

 40. Claudia:

  Buna Theodora,
  Nu conteaza daca este zi lucratoare sau nu, se ia in calcul la numarul zilelor de plata pentru factura sau pentru penalitate.

 41. Claudia:

  Buna Theodora,
  Daca platesti comanda luni pe 19.03, comanda iti va ajunge marti daca nu depasesti limita de credit sau miercuri dupa ce intra banii pe contul tau de reprezentant.

 42. Theodora:

  Buna Claudia,
  In contul meu de la avon scrie: Bun platnic:1/6!… Daca ajung la 6/6 ce se intampla? :) Multumesc >:D<

 43. Andra:

  buna claudia,am si eu o intrebare.maine 21 martie.am data scadenta la factura.daca o platesc joi,platesc penalizari?si mai pot da comanda joi din urm campanie?

 44. Claudia:

  Buna Theodora,
  Cand vei avea buna platnic 6/6 poti da comanda de maxim 1800 lei.

 45. Claudia:

  Buna Andra,
  Nu se intampla nimic daca intarzii 1 zi. Poti da comanda joi pentru ca daca platesti factura joi, vineri dimineata se va debloca si va veni ca de obicei.

 46. Madalina:

  Buna am o intrebare…trebuie sa platesc factura la avon si e prima oara platesc factura si nu inteleg ceva… am comanda de 165 de lei si mi s-a spus k la prima comanda discount-ul este de 30%dar pe ultima pagina a facturii scrie 141 de lei si nu inteleg dc.. ma poti ajuta?

 47. Claudia:

  Buna Madalina,
  Sunt produse care au discount fix si este posibil din acest motiv sa fie o reducere mai mica.
  Cel mai bine ar fi sa suni la Relatii clienti (0213118555) si iti vor explica mai bine ce s-a intamplat, pentru ca eu nu pot sa vad factura ta.

 48. Alina:

  Claudia, imi poti spune te rog cum aflu suma penalitatiilor mele?am o factura neplatita de ceva timp si s a fuzionat cu factura de luna asta..problema e ca nu stiu cat trebuie sa platesc si nici pe foaia cu factura nu imi arata.multumesc!

 49. Claudia:

  Buna Alina,
  Trebuie sa intri pe pagina ta de reprezentant si sa dai la balanta sau sa suni la Relatii clienti si iti vor spune exact care sunt penalitatile si totalul de plata.

 50. LEAHU VERA:

  buna trebuia sa platessc factura pe 5 dar nu am platito daca o pltesc sambata pe 7 la posta e ok sau cel tarziu luni ce se intampla.

 51. Claudia:

  Buna vera,
  Daca vei plati factura luni vei avea o penalitate de 7 lei, dar iti va fi trecuta pe urmatoarea factura.
  Altceva nu se intampla.

 52. Ana:

  Buna seara !

  Am dat o comanda avon si nustiu de ce nu mi s-a facturat. Apare :retinuta pentru verificarea creditului. In cat timp voi primi comanda daca am dat-o acum 2 zile?

 53. Claudia:

  Buna Ana,
  Din ce campanie este comanda ta? Daca este din campania 5 s-a anulat ieri iar daca este din campania 6 exista 2 motive pentru care este retinuta comanda ta: ai depasit limita ta de credit sau nu ti-ai platit factura anterioara.

 54. Ana:

  Comanda este din campania 6.Sunt noua in comunitatea avon si vreau sa va intreb. Pentru a da o noua comanda avon este obligatoriu sa o platesc pe cea dinaintea ei ??

 55. Claudia:

  Buna Ana,
  Daca comanda anterioara si cea pe care o vei plasa nu depasesc limita ta de credit sau nu este expirata factura anterioara, poti sa dai o noua comanda.

 56. Andreea:

  Buna!Daca am intarziat plata facturii o zi cat costa penalitatile?

 57. Claudia:

  Buna Andreea,
  Daca ai intarziat 1 zi nu se intampla nimic, penalitatea de 7 lei se pune dupa 4 zile de intarziere.

 58. Andreea:

  Multumesc mult!

 59. carmen:

  comanda cand o ridici de la posta trebuie sa platesti si factura?sau daca vine acasa factura o platesti la curier?
  diana camy: eu as vrea sa o platesc cand strang banii in termenul dat de 17 zile

 60. Claudia:

  Buna Carmen,
  Poti sa iti dai comanda cum vrei, ori prin posta ori prin curier, plata facturii o faci la 20 de zile din momentul facturarii. Gasesti pe ultima pagina a facturii, care este ultima zi de plata.

 61. claudia:

  Am uitat sa platesc ultima factura ,incerc sa o platesc luni,mai pot trimite comanda normala?in caz caplatesc pe 2mai mai pot da comnda?

 62. Claudia:

  Buna Claudia,
  Depinde la ce zona esti inscrisa si cand sunt comenzile normale. Pe 2 mai poti plati doar la BCR si sa dai comanda express livrare la adresa ta.

 63. Bia:

  Buna,eu am intraziat o zi cu plata facturii, trebuia sa o platesc pe 27, adica duminica, si merg a 2-a zi sa o platesc, cat este penalitatea, tot 7 lei?multumesc

 64. Claudia:

  Buna Bia,
  Nu este nici o problema ca ai intarziat 1-2 zile, daca este pana in 4 zile nu vei plati nici o penalitate.

 65. Oana:

  Buna
  Am incercat azi sa platesc factura avon la posta si mi-au zis cei de la posta ca nu se poate, din cauza codului de bare de pe factura. Ziceau ca s-ar putea sa lipseasca un bastonas din cod. Dar eu cred ca ar putea fi si din cauza cititorului lor de coduri. Mi-au sugerat sa ma duc sa platesc la banca, dar eu nu vreau sa mi se ia comision..
  Ar trebui sa incerc mai intai la alt oficiu postal, poate merge acolo ?
  Maine trebuia sa fie ultima zi in care putea fi platita (fara sa iau in considerare cele 4 zile ,,in plus”)..

 66. Claudia:

  Buna Oana,
  Si la posta iti ia comision, gasesti pe factura „refacturare comision”. La BCR iti ia 1 leu pentur operatiune, iar la Garanti bank nu platesti nimic.

 67. evelina:

  Buna Claudia ,daca platesc facture la BCR in cat timp se trimit bani catre Avon!

 68. Bia:

  Deci , din chestia de mai sus, sa inteleg ca daca depasesc termenul cu 3 zile, nu platesc nimic, si daca depasesc cu 15 platesc 7 lei in plus la factura?

 69. Claudia:

  Buna Bia,
  Da,asa este dar este la limita si este posibil sa nu intre banii la timp.

 70. Claudia:

  Buna Evelina,
  Daca platesti la BCR, banii intra a doua zi in jurul orei 10, dar in afara de weekend.

 71. Bia:

  Inca o intrebare, deci , daca intarzii 4 zile , platesc 7 lei, daca intaarzii 16 zile, platesc 8 lei, pe langa aia 7 lei ?sau doar 8 lei ?pusii

 72. Claudia:

  Buna Bia,
  Daca intarzii 4 zile, ai 7 lei penalitate, daca intarzii 16 zile mai primesti 8 lei penalitate pe lnaga cei 7, totalui fiind de 15 lei.

 73. catalina:

  buna claudia.am si eu o intrebare: am avut de platit o factura in valoare de 424 de lei prima data am platit 411 lei upa care am incercat sa fac comanda crezand ca restul de bani imi vin sa platesc la factura urmatoare. bineinteles komanda mia fost blokata.am fost azi la banca am mai platit inca 20 de lei restul de plata.acum intrebarea mea este cum fac ca sa mi se deblocheze comanda?multumesc

 74. Claudia:

  Buna Catalina,
  Este posibil sa fi fost expirata factura de s-a blocat comanda. Daca ai platit si diferenta, ar trebui sa intre luni dimineata iar marti sa iti vine comanda.

 75. catalina:

  si daca am facut 2 comenzi cum as putea sa anulez una din ele cum trebuie sa procedez?ca in momentul in care am facut prima comanda si sa blocat am zis mai sa mai incerc odata sa comand.acum vreau sa anulez una din ele.ms

 76. ana:

  buna!campania trecuta am fost inactiva,dar din cate stiu am platit factura la timp.trebuie sa am vreo penalizare?

 77. Claudia:

  Buna Catalina,
  Pentru a anula orice comanda trebuie sa suni la relatii clienti (0213118555) de luni pana vineri intre 9 si 21. Doar ei anuleaza comenzile.

 78. Claudia:

  Buna Ana,
  Daca nu ai dat comanda si ai platit factura la timp, nu ai nici o penalizare. Penalizarile se pun doar la facturile expirate.

 79. catalina:

  multumesc mult claudia pentru informatii

 80. CODOBAN:

  BUNA ZIUA.AM SI EU O INTREBARE SE POATE PLATI FACTURA DE LA AVON SI LA PAYZONE SAU DIRECT LA BANCA?

 81. Claudia:

  Buna Codoban,
  Factura Avon sau poate plati la Paypoint sau la BRD, BCR sau Garanti Bank.

 82. anonim:

  buna am si eu o intrebare am intarziat si eu cu plata facturii 25 de zile m-au sunat si au zis ca in 3 zile sa platesc dar alea 3 zile pica vineri sambata duminica.vreau sa stiu trebuie in 3 zile lucratoare sau 3 zile dupa 3 zile au zis ca o sa trimita dosaru la recuperatori

 83. Claudia:

  Buna,
  Sunt 3 zile, nu 3 zile lucratoare. Daca luni nu sunt banii in cont iti vor trimite dosarul.

 84. Karina:

  Buna….Am intarziat si eu cu plata comenzii 6 zile…cati bani mi se pun ca penalitate.As dori un raspuns.Multumesc

 85. Alexandra:

  Buna Claudia am si eu o intrebare .Am pus doua comenzi la Avon una in c 9 si una in c10 .In c 11 am fost inactiva si facturile din c9 si c10 nu le-am platit inca ptr ca persoanele care mi au comandat nu mi-au dat banii.Acum am primit pe mail o citatie ca trebuie sa platesc in 5 zile si am si o penalizare de 15 ron in plus.Acum eu nu stiu ce sa fac ptr ca nu vreau sa am probleme cu cei de la recuperare dar in schimb trebuie sa vad de unde fac rost de bani sa platesc.Acum eu am de luat un voucher de 300 ron de la Avon,mi-l dau chiar daca nu am facturile achitate? Cum mi-l livreaza?Si in cat timp ma scot din sistem daca nu platesc si in timp real in cat timp o sa am probleme cu cei de la recuperare ?? te rog astept raspunsul tau 😀

 86. Claudia:

  Buna Karina,
  Pe factura urmatoare vei avea de plata o penalitate in valoare de 7 lei.

 87. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Deja incepi sa ai probleme cu firmele de recuperare. Daca nu platesti si nu dai comenzi, vei iesi din sistem si pierzi voucher-ul. Pe acesta il gasesti la directorul de zona.

 88. adrian:

  Cum se plateste prin payzone ?

 89. Claudia:

  Buna Adrian,
  Trebuie sa mergi cu factura la magazinele care au acest serviciu si stiu ei cum sa incaseze.

 90. Karina:

  Buna…Am o prietena si ea nu a putut plati comanda……ii poate veni alta comanda si sa plateasca ambele comenzi deodata????

 91. Claudia:

  Buna Karina,
  Daca nu a platit comanda si a expirat nu mai poate da alta comanda pana nu o plateste pe cea veche.

 92. Karina:

  daaa…ea a pus comanda si a intrfat pe contul ei si scrie k comanda ii este retinuta pentru verificarea creditului..dupa ce o plateste,i se livreaza comanda automat?

 93. Claudia:

  Buna Karina,
  Daca plateste pana miercuri, daca nu comanda se va anula pentru ca se termina campania.

 94. Karina:

  din cate am vazut azi este ultima zii de plasare a comenzilor…dak plateste astazi factura ii poate veni comanda?????

 95. Claudia:

  Buna Karina,
  Ultima zi de plasare a comenzilor din campania 12 este miercuri, 5 septembrie. Ceea ce ai vazut tu pe site este ultima zi de plasare a comenzilor normale.
  Daca plateste comanda ii va fi livrata.

 96. Karina:

  Ok multumesc!!!

 97. Karina:

  Prietena mea a platit comanda si dupa aceea a primit un mesaj de la Avon ca comanda ei este blocata.Inseamna ca nu mai vine deloc?

 98. Claudia:

  Buna Karina,
  Daca a platit azi factura, maine se va debloca comanda si va fi livrata. Este doar blocata nu anulata.

 99. Karina:

  dar este si in cazul livrare express la posta???

 100. Claudia:

  Buna Karina,
  Da, daca se deblocheaza pana miercuri.

 101. mirela:

  am fost reprezentant in urma cu 5 ani si nu am platit o factura (414ron regret nespus)in momentul de fata m-am inscris pe numele mamei mele exista posibilitatea sa o nu accepte cei de la avon pentru ca avem aceeasi adresa si acelasi nume de familie?oricum datoria o voi plati ms

 102. Claudia:

  Buna Mirela,
  Da, se va bloca contul sau nu vor accepta inscrierea de la inceput. Daca reusesti sa platesti factura cat mai repede vei putea sa fii reprezentant iar si sa nu se blocheze si noul cont.

 103. mirela:

  multumesc pentru raspuns

 104. mirela:

  Buna! Ultima factura nu am platit.o si are data scadenta astazi dar o voi plati tocmai pe 13 14 sept, mai pot da comanda maine din campania noua(c15) sau nu voi putea pana nu platesc ultima factura tocmai pe 13 sept?? si asta ar inseamna ca voi avea si penalitati!?

 105. Claudia:

  Buna Mirela,
  Poti incerca sa dai comanda fara sa fie achitata cealalta dar nu iti garantez ca vine. Conteaza si limita ta de credit.

 106. Karina:

  Buna am o intrebare….la comnanda express-livrare la domiciliul tau in cat timp vine comanda???

 107. Claudia:

  Buna Karina,
  Comanda in regim express livrare la adresa ta ajunge in 2 zile la tine. In afara de weekend pentru ca nu se lucreaza.

 108. Karina:

  Ok.Multumesc

 109. Karina:

  si trebuie sa platesc ceva pentru asta??

 110. Claudia:

  Buna Karina,
  Vei plati o taxa de 8.5 lei care va fi trecuta pe factura, nu trebuie sa dai banii curierului.

 111. MADA:

  buna, am intarziat 3 zile sambata , luni ,marti am uitat sa o platesc fiindcA am fost plecata si nu am avut factura cat voi plati penalitati ? merci

 112. Claudia:

  Buna Mada,
  Dupa 4 zile vei plati 7 lei. Daca sunt 3 zile este posibil sa nu platesti.

 113. liliana:

  buna am si eu o intrebare. nu am mai platit factura avon de trei luni de zile. acum cateva zile am mai platit din ea 100 lei iar azi m-au sunat o firma de recuperare de debite precum k o sa ajung in istanta daca nu platesc comanda. desigur vreau sa o platesc sa nu se ajunga acolo. dar cum pot sa fac sa o platesc esalonat pentru ca nu am toti banii momentan e vorba de 354 de lei cu tot cu penalitati

 114. Claudia:

  Buna Liliana,
  Incearca sa o platesti cat mai repede ca sa nu ai probleme. De aceea este trecut pe factura un termen limita de plata.

 115. silvia:

  Buna in cate zile ajung bani la avon daca platesc factura la CEC BANC

 116. Claudia:

  Buna Silvia,
  In mod normal ajung a 2-a zi pe la 12.

 117. Ada:

  Buna:* am si eu o intrebare!Plata comenzii mele este 202,28 lei iar pe site imi arata ca tre sa platesc 204,28 lei si ar trebui sami mai ramana si Doscount 23 lei dar daca eu tre sa platesc mai mult decat comanda mea nu mai ramn cu nimica..nu stiu ce se intampla.. ma poti ajuta te rog?

 118. Claudia:

  Buna Ada,
  Nu se calculeaza cat ai de plata ci cat ai dat tu comanda la valoarea de catalog, gasesti pe factura toate detaliile. Daca ai nelamuriri legate de factura, suna la relatii clienti si te vor ajuta.

 119. Chris:

  Buna Claudia.1. Daca devin reprezentant Avon sunt obligata prin contract sa comand in fiecare luna? 2. Daca am o comanda de 200 de lei se poate intampla sa platesc mai mult ? Multumesc pentru ajutor!

 120. Claudia:

  Buna Chris,
  Daca nu ai comanda intr-o campanie nu se intampla nimic, nu te obliga nimeni sa dai comanda in fiecare campanie.
  Daca ai comanda de 200 lei platesti mai putin cu 15% reducere.

 121. Andrei:

  Buna as dori si eu sa stiu daca pot plati factura de acasa cu cardul de pe net ?

 122. Claudia:

  Buna Andrei,
  Poti plati factura cu cardul pe net doar daca faci transfer bancar sau ai cardul de Garanti Bank cu Avon.

 123. Ada:

  buna:*deci am platit la BCR factura de 133.19 lei si pe net imi lata balanta:133.19 si plata 0 iar eu am facut in aceasta sera comanda din catalogul nou simi arta :Retinuta pentru verificarea creditului….. ce insemna asta? sa actualizat ce am platit? mie frika sa nu fi platit degeaba si sami apara pe viitoarea factura

 124. Claudia:

  Buna Ada,
  Cand ai platit factura? Dupa ce intra banii se deblocheaza si nu mai apare pe urmatoarea factura.

 125. Carmen:

  Buna claudia, am o problema urgenta, am de platit 94 de lei din factura ultimei comenzi care este expirata de 2 zile, ieri am dat o comanda (dupa calculul meu de 2430 si ceva de ron) dupa calculul de pe avoncosmetics de 2974, si trebue sa o deblochez urgent pentru ca pe 7 se termina campania 15 si daca comanda nu va fi facturata pana atunci produsele nu vor mai ajunge. Discountul meu este de 40%..as vrea sa stiu care este suma minima de platit ca acont pentru a debloca aceasta comanda care momentan este retinuta pentru verificarea creditului. Am avut mereu comenzi mai mari decat limita maxima a sumei dar nu am avut probleme pentru ca am platit toata suma inainte..acum pot plati doar 1600ron, considerand si datoria, crezi ca mi se va debloca comanda marti dimineata? (voi pune in cont aceasta suma peste vreo ora) multumesc

 126. Claudia:

  Buna Carmen,
  Cand ai comanda blocata si vrei sa afli cu cat ai depasit, trebuie sa suni la relatii clienti (0213118555) si ei te vor ajuta cu astfel de probleme.

 127. mada:

  buna Claudia,
  am intarziat plata facturii la c14 cu 3 saptamani,cam car as avea de plata in plus?:D

 128. Claudia:

  Buna Mada,
  Trebuie sa suni la relatii clienti (0213118555) si verifici la ei exact cand ai de plata.

 129. Ana:

  Buna Claudia,am si eu o problema,am platit factura vineri,defapt cu o saptamana inainte de termenul scris pe factura…Ieri fiind sambata,ziua in care am platit factura,cand ar trebui sa intre banii la Avon ca sa pot sa plasez urmatoarea comanda?Luni intra??pe contul meu de Avon Balanta curenta este inca suma platita sambata,cand imi intra banii in Avon Balanta o sa arate 0,nu??multumesc:*

 130. Alexandra:

  Buna claudia am si eu o intrebare pot sa platesc factora de la avon la cec????

 131. Claudia:

  Buna Ana,
  In weekend nu se lucreaza si abia luni se vor scadea banii din balanta si va fi 0.

 132. Claudia:

  Buna alexandra,
  Da, se poate plati si la CEC.

 133. Ana:

  ok…dar sigur intra banii luni???:*

 134. Claudia:

  Buna Ana,
  Intotdeauna intra.

 135. mirelarazvan:

  Daca am 62,75 lei de plata din urma pot plati mai tarziu?

 136. Claudia:

  Buna Mirela,
  Vei plati penalizari pentru orice factura expirata si nu vei putea da alta comanda.

 137. annelise:

  Buna . Am si eu o nelamurire acum 2 sap am dat comanda din campania nr15 in valoare de 178 de lei, si ultima zi de plata am avut o pe data de 24.11.2012 iar eu am dus bani pe 22.11.2012 , iar astazi cand am intrat pe internet pe cont imi apare la balanta la debit 112 lei pana la data de 13/10/2012 ce inseamna? mai trebuie sa dau vrun ban ?

 138. Claudia:

  Buna Annelise,
  Nu stiu, poate nu ai platit vreo factura, suna la relatii clienti de luni pana vineri intre 9 si 21 si verifica exact care este problema cu contul tau.

 139. Beatrice:

  buna.am si eu o intrebare la care caut raspuns urgent.am dat comanda si mi s.a blocat pt verificarea creditului.depasisem cau 150 lei.am fost la Bcr am platit suma de 150 d lei dar la balanta pe site.ul avon scrie ca am de platit 507,36.factura toata este de 799.17.eu stiu ca se pune 40% discount..si.cei 150 d lei mi se mai scad la factura?

 140. Claudia:

  Buna Beatrice,
  Banii respectivi se scad de pe site-ul Avon, a 2-a zi dupa ce ai platit. Azi ar trebui sa fie scazuti. Si o sa mai ai de plata, ceea ce apare in balanta de pe site.

 141. Oana:

  Buna, am o problema. Comanda mi-a fost anulata din cauza k am intarziat cu factura trecuta…inca scrie coamnda respinda….scriu codurile din noi sau treb sa sun sa mi-o anuleze de tot? e urgent.ms

 142. Claudia:

  Buna Oana,
  Daca la o comanda scrie respinsa inseamna ca este anulata. Cand platesti factura scrii din nou codurile si trimiti comanda.

 143. paulina:

  buna clau,

  din home bank cum as putea sa platesc factura?

  un cont si ce sa scriu pe urmatoarele 2 linii se poate?

  merci

 144. Claudia:

  Buna Paulina,
  Din pacate nu stiu ce fel de plata este aceasta, nu am facut niciodata, poti incerca sunand la relatii clienti Avon (0213118555) sau la banca.

 145. veronica:

  buna an o mica problema nu am bani toti sa platesc factura si atrecut 14 zile deja puteti sa ma ajutati sa platesc factura cam pare rau ca perd clienti si dupa aceia sa platesc pe fiecare luna o anumita suna pina ma achit de bani suma care o am de dat la factura e 280 lei

 146. Claudia:

  Buna Veronica,
  Eu sunt un coordonator si nu am cum sa iti platesc factura, cand iti vei plati factura vei putea da si comanda, daca clientii nu iti dau banii pentru factura anterioara nu le dai alta comanda.

 147. ioana:

  Buna! data scadenta a facturii mele a fost ieri 21 decembrie,dar nu am bani sa platesc inca.Sa zicem ca in cel mai rau caz o platesc dupa o luna..ce se intampla? dar daca o platesc dupa o saptamana?

 148. Claudia:

  Buna Ioana,
  Platesti penalitati in functie de numarul zilelor de intarziere.

 149. Alina:

  Bună ziua, am o intârziere de 30 de zile cu aproximaţie din motive personale a plătirii facutrii. ce penalitate voi avea?

 150. Claudia:

  Buna Alina, cred ca sunt in jur de 15-25 lei dar cel mai bine afli penalitatile de pe contul tau la urmareste comanda sau sunand la relatii clienti.

 151. ILDY:

  Buna CLAUDIA! Am si eu o problema,am o intarziere de 48 de zile in afara de sambata si duminica acuma vreau sa platesc pe 16 cand primesc bani nu e valoare mare 155 lei dar totusi ma deranjeaza ca nam platit pana saptamana viitoare pune dosarul la recuperare?multumesc!!!

 152. Claudia:

  Buna Ildy,
  Dosarul se inainteaza la firmele de recuperare dupa 45 de zile de la expirarea facturii, se calculeaza si zilele de sambata si duminica.

 153. Maria:

  Bună, pot să plătesc doar jumătate de factură, sau doar o parte de sumă?

  Şi dacă da, cum, unde, poţi să mă ajuţi?

 154. ILDY:

  BUNA CLAUDIA Aztazi am platito la posta si stiu ca intra banii numai in 5 zile dar daca dau un telefon la bucuresti pot sa zic nr.chitantei sau pot sa trimit prin fax chitanta multumesc mult!

 155. Claudia:

  Buna Maria,
  Poti sa plestei doar o parte din factura, se face la fel doar ca specifici ca platesti mai putin.

 156. Claudia:

  Buna Ildy,
  Suna intai la relatii clienti sa verfici daca se va valida plata daca trimiti chitanta pe fax.

 157. Florina:

  Hei, am o nelămurire.data mea scadentă a fost pe 12 decembrie, acum eu u am plătit factura din motive personale,
  Cele 45 de zile se calculează de la data scadentă nu?Ce semnifică dosarul de rău platnic? vă rog să îmi răspundeţi si la asta.
  ce se va intâmpla dacă imi depun dosarul?
  Mulţumesc frumos.

 158. Claudia:

  Buna Florina,
  Cele 45 de zile se calculeaza din data de 13 decembrie. Dosarul este trimis catre o firma de recuperare care va incerca recuperarea banilor si apoi iti vor trimite dosarul la un executor judecatoresc daca nu platesti factura cu penalitati pana atunci. Si nu o sa mai poti fi reprezentant pe numele tau.

 159. Geanina:

  Buna! Am nevoie urgent de un raspuns!
  Am incercat sa plasez o comanda dar fara sa o platesc pe cea precedenta si am primit un mesaj cum ca a fost blocata. Am fost sa platesc acea comanda si cand am intrat pe site in dreptul comenzii imi scria „Retinuta pentru verificarea creditului” . Asta inseamna ca dupa ce se efectueaza platirea ,comanda se trimite automat ? Adica nu mai trebuie sa o dau iar? Si pot sa adaug la comanda initiala inca 3 produse ? Scuze ca pun prea multe intrebari :D.

 160. Claudia:

  Buna Geanina,
  Poti sa adaugi cele 3 produse acum si cand intra banii in cont se va debloca automat comanda.

 161. Andreea:

  buna,pot sa platesc factura la banca transilvania???

 162. Claudia:

  Buna Andreea,
  Poti sa platesti si la Transilvani dar iti trebuie card pentru a efectua plata.

 163. Viorel:

  buna claudia,pot sa platesc factura la peipoint? Am vazut ca se pot plati si facturile citibank???

 164. Palaghiu Anca:

  Buna ziua,am si eu o intrebare :am dat comanda din c1 si inca nu am achitat factura deoarece am termen pana pe 30 ian,pot da o alta comanda din c2?
  Va multumesc

 165. Claudia:

  Buna Anca,
  Poti da alta dar sa ai grija sa sa depasesti limita de credit.

 166. Claudia:

  Buna Viorel,
  Se poate plati si la paypoint si al citibank.

 167. Miha:

  Buna,
  Eu am achitat factura Avon la PayPoint pentru ca am un magazin aproape de casa si nu am platit comision. Sunt curioasa daca la celelalte variante de plata se percepe comision?
  Si chiar si asa, presupun ca stai mai mult la coada decat ai sta la un magazin PayPoint. Ce imi recomandati?
  Multumesc.

 168. Claudia:

  Buna Miha,
  Poti sa platesti de pe un card Transilvania, al Garanti Bank sau la bancomat BCR daca nu vrei sa platesti comision. La BCR ghiseu si la BRD iti cere comision.

 169. Cezar:

  Buna Miha,
  Si mie mi se pare cel mai simplu sa platesti la PayPoint: e aproape de casa, nu ai comision, nu stai la cozi, iti faci cumparaturile cu ocazia aia si mai poti sa platesti si alte facturi …Intr-un minut rezolvi tot.

 170. Viorel:

  buna claudia,am dat si eu comanda si ami spune comanda receptionata ce anseamna ???

 171. Anca:

  Buna! Am si eu o nelamurire. Acum trei zile am platit factura Avon direct din cont, in contul inscris pe factura. La raportul tranzactiilor contului meu imi apare finalizata cu succes, insa in balanta mea de pe site-ul Avon apare neplatita. S-a intamplat ceva si nu stiu eu? Nu vreau sa ma trezesc peste cateva zile ca va trebui sa platesc inca o data aceeasi factura plus taxe de penalizare.

 172. Claudia:

  Buna Deeaa,
  Nu iti intra nici un ban daca nu completezi un formular pentru facturare, poti vobi cu coordonatorul tau daca cumva te-a ajutat ea cu acel formular.

 173. Claudia:

  Buna Viorel,
  In weekend nu se factureaza nici o comanda, luni dimineata se va factura. Acum este doar primita pe site.

 174. Claudia:

  Buna Anca,
  Te rog sa suni la relatii clienti sa verifici luni daca au intrat banii. stiu ca daca faci transfer bancare dureaza cam 2 zile sa intre banii in cont si nu se tine cont de weekend.

 175. florina:

  daca prima luna dau comanda,iar apoi nu mai am clienti se intampla ceva

 176. Claudia:

  Buna Florina,
  Incearca sa strangi comanda si dupa ca sa mai primesti bani din reducere si produse cadou. Vorbeste cu liderul tau sa iti dea idei pentru strangea comenzii, cum sa faci rost de clienti noi.

 177. Oana:

  Buna,
  Pot sa plasez o comanda daca factura din campacia trecuta nu este platita?

 178. gabriela:

  buna.am si eu o intrebare daca ai 2 facturi de platit si platesti numai una din ele si vrei sa trimiti o alta comanda o primesti?

 179. Claudia:

  Buna Gabriela,
  Daca nu este expirata si nu depasesti limita de credit poti da alta comanda.

 180. Claudia:

  Buna Oana,
  Daca factura anterioara nu este expirata sau nu depasesti limita de credit.

 181. gabriela:

  dar este depasita limita de credit si una am platito azi iar daca pe aialalta nu o platesc acum si dau alta comanda o primesc?

 182. Claudia:

  Buna Gabriela,
  Daca a 2-a comanda si cea pe care o dai acum depasesc limita de credit nu o sa iti vina comanda. Nu stiu care este limita ta de credit si nici ce valori de comanda ai.

 183. gabriela:

  Am avut 2 facturi neplatite din decembrie una de 3700 care am platito ieri si una de 2600 care inca nu am platit-o,si acum la sfarsitul lunii vreau sa plasez comanda din campania c2,o sa o primesc daca nu am platit factura de 2600?

 184. ela:

  buna! am si eu o intrebare: am achitat factura prin pay point. cam in cat timp ajung banii?

 185. Claudia:

  Buna Gabriela,
  Daca comanda este data din decembrie inseamna ca este expirata si nu vei putea da alta comanda pana nu o platesti pe aceea.

 186. Claudia:

  Buna Ela,
  Daca achiti la paypoint, banii vor intra a 2-a zi.

 187. gabriela:

  dar in rate nu as putea sa o platesc?

 188. Claudia:

  Buna Gabriela,
  Nu se poate plati in rate, daca intarzii 1-2 zile iti pierzi limita de credit mai mare si daca expira vei plati si penalitati.

 189. Viorel:

  buna claudia ami poti da si mie codurile pentru pungile mici si mari???

 190. Claudia:

  Buna Viorel,
  Le gasesti la materiale utile: http://www.claudia09avon.eu/materiale-utile/.

 191. Viorel:

  Buna Claudia De unde pot sa iau si eu formulare de inscriere???

 192. Claudia:

  Buna Viorel,
  De la liderul tau sau de la sediul zonei sau iti poti comanda dupa ce devii lider.

 193. suzi:

  sunt niste nesimtiti iti aplica penalitate la penalitate in concluzie sunt niste penali.

 194. Claudia:

  Buna Suzi,
  Nu se pun penalitati la penalitati, se adauga penalitatile in functie de zilele de intarziere. Iar daca dai comanda si nu platesti o parte din factura pentru ca sunt penalitatile este normal sa primesti penalitati pentru ca ai intarziat cu o parte a facturii.

 195. elena:

  Buna Claudia!in cat timp trebuie achitata factura avon?Adica dupa ce primesc comanda,platesc atunci sau…?Ms!

 196. Claudia:

  Buna Elena,
  Pe factura ta scrie cand este ultima zi de plata, sunt aproximativ 18 zile.

 197. carmen:

  claudia,vreau sa stiu daca nu am achitat factura precedenta pot face alta comanda/?

 198. carmen:

  am achitat fact azi dar am aceasta curiozitate

 199. Claudia:

  Buna Carmen,
  Poti da o alta comanda daca nu ai platit-o pe cea veche. Daca nu este expirata factura si nu depaseste limita de credit.

 200. frunza nicoleta:

  buna…mi-am platit ieri factura avon,dar nu-mi gasesc chitanta,cum aflu daca au ajuns banii in contul avon???

 201. Karina:

  buna claudia….eu am o nedumerire…eu am pus o comanda din campania 3 dar nu am putut plati factura….numa pe vienri am sa pot sa o platesc…si am primit mesaj de la avon ca mi-a fost repsinsa comanda???ce pot face?

 202. Claudia:

  Buna Nicoleta,
  Daca ai platit factura o sa intre banii a 2-a zi, cred ca au intrat deja pe cont. Poti verifica pe contul tau la balanta.

 203. Claudia:

  Buna Karina,
  Comanda a fost deja anulata pentru ca s-a terminat campania 3. Poti verifica preturile din campania 4 sa vezi daca sunt la aceleasi preturi si apoi poti da din nou comanda.

 204. oana:

  Buna. Am si eu o intrebare..am fost plecata din tara timp de 3 saptamani si mi-a ramas factura neplatita iae eu ma intorc abia peste 5 zile iar data scadenta a fost in 22.03.2013 iar valoarea este de 130,05 cat o sa platesc penalitati sa zikem daca o platesc in maxim 10 zile? multumesc

 205. Claudia:

  Buna Oana,
  Penalitatile o sa fie de aproximativ 15 lei.

 206. Stefania:

  Buba Claudia, daca sunt inactiva o campanie sau 2 se platesc penalizari daca nu am alte restante catra avon? Daca se face o comanda din campania 5 in valoare de 140 lei din brosura si 115 din Avon magazine, in total o comanda de 255 lei se poate comanda fardul lux cu 5 lei? Discontul la ce suma se aplica la 140 sau la 255?

 207. Claudia:

  Buna Stefania,
  Se platesc penalizari doar daca nu platesti facturile la timp. Da, se poate sa iti comanzi fardul cu 5 lei, conteaza sa faci 250 lei comanda, nu conteaza de unde le ai.

 208. oana:

  Buna. Am si eu o intrebare mai pot plasa alta comanda daca nu am platit factura anterioara iar data scadenta a fost in 23.03.2013 imi trimite produsele? sau numai dupa ce platesc anterioara pot plasa ala comanda??? multumesc!!

 209. Claudia:

  Buna Oana,
  Nu se poate da o alta comanda daca nu platesti factura anterioara.

 210. nico:

  cate zile pot intarzia plata facturii?

 211. Claudia:

  Buna Nico,
  Daca intarzii 4 zile ai deja penalitati in valoare de 7 lei si acestea cresc in functie de zilele de intarziere.

 212. Anita:

  Buna! la balanta pe site.ul avon scrie 196 lei ..adica trebuie sa platesc 196 lei nu?

 213. Claudia:

  Buna Anita,
  Daca la balanta scrie ca ai d eplata 196 lei, atunci atat ai de platit.

 214. valee:

  Buna,eu nu stiu cum s-a platesc comanda….nu am cum sa o platesc la Banka ca in localitatea pe care o am eu …nu ii banka….ii foarte departe de la mine…si atunci cum fac….Multumesc!

 215. Claudia:

  Buna Vale,
  Poti plati factura la CEC, posta sau la banca. Merge la oricare din astea 3.

 216. Elena:

  Buna..am intarziat cu plata foarte mult pentru ca nu am primit banii de la clienti…Vreau sa platesc asa pe bucati adica imediat cu fac rost de bani sa platesc…si ma gandeam sa platesc prin paypoint..se poate sa platesc asa pe bucati..

 217. Claudia:

  Buna Elena,
  Depinde de cei de la paypoint daca accepta doar bucati de factura. La Garanti Bank se poate.

 218. karina:

  buna claudia…am si eu o intrebare ..la o comanda de 131 de lei ,cat comision ramane? dak mi-ai putea spune in lei cat valoreaza

 219. Claudia:

  Buna Karina,
  Depinde daca ai mai fost activa pana acum sau nu, adica daca ai dat comanzi, pentru ca poti sa ai 15% reducere sau 20% reducere. Nu este greu sa faci un calcul.
  15*131/100 =19.65 lei si tot asa poti face si pentru 20%.

 220. veronica:

  Buna)am si eu o intrebare,daca scrie ca comanda e respinsa,ea nu va mai fi livrata?si in cazul acesta sa o reactivez sau din nou sa plasesc comanda?

 221. Claudia:

  Buna Veronica,
  Daca este respinsa, inseamana ca ai depasit limita de credit sau nu ai platit la timp o factura si a fost refuzata, anulata. Trebuie sa replasezi aceea comanda pentru ca ea nu iti mai fi livrata.

 222. sava daniela:

  Buna ..luna trecuta nu miam platit toata comanda am ramas restanta cu 30 de lei ..si dupa am incercat sa dau alta comanda si miau blocato ..trebuia sa platesc restanta asta de 30 de lei ..de ce ? pt ca am o prietena care are in balanta aproape 1 milion si poate sa dea comanda ..eu de ce nu am putut ? k nici luna asta nu am toate suma..si as vrea sa stiu de ce

 223. Claudia:

  Buna Daniela,
  Daca factura este expirata nu se mai poate da comanda. Este posibil ca prietena ta sa nu aiba factura expirata.

 224. sava daniela:

  restanta asta de 1 milion o are de ceva timp..sau chiar mai stiu pe cineva care avea vreo 3 milioane restanta..si tot putea sa dea comenzile

 225. Claudia:

  Buna Daniela,
  Nu are cum, daca factura este expiata nu mai poate da alta comanda, se va bloca automat comanda si apoi contul.

 226. ramona:

  buna am si eu o itrebare daca nu platesc factura pe data care scrie si o patesc peste 3 zile ce penalitati tr sa platesc va multumesc

 227. georgiana:

  buna am si eu o intrebare data pe care trebue sa platesc factura este pe 10 daca o platesc dupa 7 zile ce penalitati trebue sa platesc va multumesc

 228. Valentina:

  Buna Claudia , doar daca platesc la BCR pot efectua dovada platii ?

 229. Claudia:

  Buna Valentina,
  Da, daca platesti la BCR ghiseu. Verifica pe site la validarea platii in pagina de comanda, cred ca se pot valida mai multe.

 230. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Vei avea de plata 7 lei penalitate.

 231. Claudia:

  Buna Ramona,
  Vei avea de plata 7 lei penalitate.

 232. georgiana:

  deci trebue sa platesc 7 leii in plus cand platesc factura nuu va multumesc

 233. Andreea:

  Buna! am avut o problema si nu pot sa platesc toata suma la comanda .se intampla ceva ?pot sa dau urmatoarea comanda ?

 234. Claudia:

  Buna Andreea,
  Poti sa dai urmatoarea comanda doar daca restul din factura anterioara nu este expirat.

 235. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Da, platesti 7 lei in plus.

 236. georgiana:

  buna daca platesc maine factura pot da tot maine comanda din canpania 6 va multumesc

 237. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Poti plati astazi factura si sa dai comanda tot astazi.

 238. georgiana:

  am iteles va multumesc pentru raspunsuri la o seara placuta

 239. Ramona:

  Buna Claudia,
  In primul rand vreau sa te felicit pentru site-ul tau si pentru rabdarea ta. Te deranjez cu o nelamurire. Sunt reprezenatnt Avon de o luna. Astazi am dat a doua comanda si imi scrie ca e retinuta pentru verificarea creditului. Eu am platit factura trecuta si apare 0 la balanta. Ce inseamna asta? Oare suma totala e prea mare ( 471 lei)? Iti multumesc

 240. Claudia:

  Buna Ramona,
  Multumesc pentru aprecieri. La a doua comanda, poti sa dai de maxim 400 lei si din acest motiv s-a blocat comanda.
  Poti face 2 lucruri, platesti avans 71 lei sau anulezi comanda si scoti 71 lei din comanda si o replasezi de maxim 400 lei.

 241. Lavinia:

  Daca mai am de achitat suma de 100 de RON dintr-o factura,pot plasa alta ? 😀

 242. Corina:

  buna!Am si eu o intrebare..sunt inscrisa de 2 campanii si am niste probleme cu banii pe o comanda nu i am mai luat de la o fata,am intarziat 3 zile,am de platit 328,pot plati 250 de ron si restu pe factura urmatoare?mai pot pune comenzi?

 243. Claudia:

  Buna Lavinia,
  Poti plasa o alta comanda doar daca factura nu este expirata si daca nu depasesti limita ta de credit.

 244. Claudia:

  Buna Corina,
  Daca iti expira factura nu mai poti plasa alta comanda.

 245. aritia:

  buna.Sunt lead de o luna cum pot da comanda unui reprezentant din contul meu de avon???

 246. Claudia:

  Buna Aritia,
  Daca esti doar client, trebuie sa iti gasesti un reprezentant cu care sa colaborezi pentru comanda. Iar daca vrei sa fii reprezentant trebuie sa vorbesti cu liderul care te-a contactat, sau sa aplici pe alt site si sa fii contactata.

 247. oana:

  buna am dat o comanda luni 21 aprilie cand vine ?

 248. oana:

  pe 22 scuze. ast rasp tau.comanda trebuie ridicata de la posta nu ?
  iar plata o fac pe loc acolo?

 249. Claudia:

  Buna Oana,
  Dureaza 3 zile sa ajunga comanda, ar trebuie sa vina vineri daca ai pus-ao cu livrare acolo.

 250. Claudia:

  Buna Oana,
  Plata o faci dupa ce ai banii cu factura din colet.

 251. georgiana:

  buna am si eu o itrebare eu trebue sa dau comanda sin canpania 7 si am multe parfumuri samar wait la 110 lei tr sa am comanda la fiecare parfum de cate un milion sau daca am avut comanda din canpania 6 pot face comanda de cate parfumuri vreau as un raspuns

 252. Amalia:

  Buna, am fost plecata o perioada si cand m.am intors nu am mai gasit factura nicaieri. doresc sa o achit astazi desi ultima zi era sambata dar nu stiu cum as putea fara factura.Mentionez ca a fost prima mea campanie si domnisoara care m.a facut reprezentant nu mi-a spus care este numarul meu de reprezentatnt sau unde sa il gasesc. Va multumesc anticipat!

 253. Claudia:

  Buna Amalia,
  Numarul tau de reprezentant era trecut pe factura. Iti poti suna liderul sa iti dea numarul de reprezentant sau poti suna la relatii clienti sa te ajute. Poti plati fara factura la BCR bancomat sau la Garanti Bank.

 254. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Pentru fiecare parfum, trebuia sa ai comanda din campania 06 de 100 lei.

 255. georgiana:

  buna de exenplu eu am avut comanda de 10 milioane din canpania 6 pot face comanda de numai 1o parfumuri

 256. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Da, poti comanda doar 10 parfumuri daca ai avut comanda de 1000 lei.

 257. Alina:

  Buna,am si eu o intrebare, pot plasa o comanda daca ce din urma nu este platita inca?

 258. Claudia:

  Buna Alina,
  Poti plasa o comanda noua doar daca factura veche nu este expirata sau daca nu depasesti limita de credit.
  .

 259. georgiana:

  buna eu trebuea sa platesc factura pe 8 si daca intarzii cu o saptamana ce penalitati platesc

 260. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Daca intarzii o saptamana vei plati 7 lei penalitate.

 261. angela:

  Am o intrebare,mi-a venit azi o instiintare ca daca nu platesc factura in cateva zile merge cu dosarul mai departe adica la tribunal si ma tem sa nu ma cheme.oare o sa ma cheme?sau daca nu platesk si am bani in banca imi ia de acolo?

 262. Claudia:

  Buna Angela,
  Nu stiu exact ce iti face. De ce nu ai platit factura?

 263. angela:

  Ca nu am avut banii si nici acum nu ii am.dar va puteti interesa sa vedeti ce pot sa-mi faca?va rog

 264. Claudia:

  Buna Angela,
  Poti suna chiar tu la relatii clienti (0213118555) dar ceea ce stiu este ca iti vor da dosarul la firmele de recuperare apoi vei fi data in judecata si nu stiu ce se va intampla la tribunal.

 265. georgiana:

  buna eu trebuea sa platesc factura avon pe 8 si am intarziat cu o saptamana dupa am dat comanda dar cica nu aveam voie sa depasesc de 8 mil jumatate imi puteti spune si mie din ce cauza nu am putut da comanda de cat am avut eu normal k aveam comanda de 15 mil si pana la urma am dat de 8 jumate va rog sami spuneti de ce

 266. Iuliana Patricia:

  Imi place Avon-se livreaza prompt comenzile-de aceea ma atrage si am devenit reprezentant.initial am fost doar clienta fidela vreo 2 ani!

 267. Claudia:

  Buna Iuliana,
  Felicitari.

 268. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Daca intarzii cu plata facturilor ti se taie creditul de 1800 lei si ai doar 850 lei. Acum poti plati factura de acum si sa mai dai inca una de ceea ce a mai ramas din comanda ta.

 269. diana:

  buna am platit si eu comanda ieri dar am am facut o greseala am scris gresit nr de factura ce pot sa fac?:(

 270. Claudia:

  Buna Diana,
  Nu este nici o problema la numarul de factura, acesta este irelevant. Daca numarul de reprezentant este corect, banii vor intra in contul tau.

 271. Ruxi:

  Buna am dat o comanda cu livrare la centrul expres vineri seara si acum imi apare retinuta pt verificarea creditului desi eu nu am depasit termenul la comanda anterioara…tin sa mentionez ca am 0/6 la bun platnic si comanda mea avea o valaore de 603.25..

 272. Claudia:

  Buna Ruxi,
  Mai poti verifica o data pe cont, poate mai ai vreun rest de la ultima comanda. Daca nu, suna la relatii clienti ca sa iti verifice contul si sa se rezolve problema.

 273. catalina:

  Buna, am si eu o intrebare.Cum pot confirma o plata a facturii la BRD..am sunat la relatii clienti si mi-a spus ca trebuie facuta prin email, dar nu stiu cum sa porcedez.

 274. Claudia:

  Buna Catalina,
  Trebuie sa scanezi chitanta si sa o trimiti pe adresa de mail de pe care primesti confirmarea comenzii (repservice.ro@avon.com).

 275. raluka:

  buna claudia
  am si eu o intrebare am intarziat 3 sapt cu facutura deoarece am fost plecata . si luni merg si platesc . ce penalitati o sa am ??

 276. Claudia:

  Buna Raluka,
  O sa fie cam 15 lei penalitatile de plata.

 277. georgiana:

  buna am si eu o intrebare cat tinp am voie s dau comanda numi de 8 milioane si jumatate k eu normal am mai mult de 8 jumatate dar cica nu pot da mai mult k am intarziat cu plata facturii si acum daca o platesc la tinp pot da comanda peste 8 jumatate ast un raspuna

 278. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Daca nu platesti la timp facturile iti taie creditul de 1800 lei si ai doar 850 lei. Dupa 6 comenzi poti da comenzi de 1800 lei iar daca intarzii iar vei pierde din nou limita.

 279. georgiana:

  buna dar daca dau astazi o comanda de 8 mil jumatate pot sa mai dau si peste 5 zile alta chear daca nu platesc factura

 280. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Poti da doar daca nu depasesti limita de credit, daca limita ta de credit este 850 lei, nu vei putea da alta comanda pana nu platesti prima factura sau macar o parte din ea, in functie de valoarea comenzii a 2-a.

 281. Livia:

  Buna,

  Am si eu o intrebare. Daca eu maine primesc coletul cu comanda de la avon ca reprezentat in cat timp pot face plata.

 282. Claudia:

  Buna Livia,
  Poti plati factura in maxim 18 zile, iti scrie pe factura, cand este ultima zi de plata.

 283. claudia:

  Buna ziua am primit factura de avon si am si eu o intrebare pot sa o platescsi la pay poynt sau numai la posta si banca.
  Multumesc

 284. Claudia:

  Buna Claudia,
  Se poate si la paypoint.

 285. Dana:

  Buna . Daca dau o comanda in weekend cand se factureaza ? Daca o dau sambata prin curier vine luni sau marti ?

 286. Claudia:

  Buna Dana,
  Comenzile date in weekend sunt facturate luni dimineata si se vor livra marti prin curier.

 287. Adriana:

  Buna.cat inseamna 323,32?

 288. lavytzu:

  buna ziua! am si eu o nelamurire. am avut prima comanda de 170 lei si a doua de 430 lei. a doua mi-a fost respinsa.mentionez ca nu am intrziat cu plata primei facturi. intrebarea este astazi am platit prima factura dar maine le intra lor banii. pot sa pun a doua comanda azi? mi-o respinge iar?

 289. Claudia:

  Buna Adriana,
  La ce te referi?

 290. Claudia:

  Buna Lavytzu,
  Da, poti pune iar comanda, poate fi din cauza ca ai depasit limita de credit.

 291. Loredana:

  Buna Claudia,am plasat comanda anterioara sa imi vina la centrul postal ca de fiecare data,dar inca nu mi-a venit si am intrat pe cont si la stare comanda imi apare respinsa,ce sa fac? O sa imi mai vina comanda aia? Mentionez ca,comanda am plasat-o in ultima zi din acea campanie,am plasat-o pe data de 12 luna asta si de atunci tot astept sa imi vina,cand sun la posta mi se spune ca nu mi-a venit nimic de la avon..ajuta-ma te rog..

 292. Claudia:

  Buna Loredana,
  Daca comanda apare respinsa inseamna ca ai intarziat cu plata facturii sau ai depasit limita de credit. Acum nu se mai poate face nimic, poti doar verifica in campania 9 si daca sunt la fel produsele la pret o poti plasa din nou din catalogul nou.

 293. Loredana:

  Ok multumesc frumos Claudia,o zi buna!

 294. Ligia:

  Buna Claudia,am platit azi comanda la BCR si nu mi-au intrat inca banii pe site pot plaasa azi o noua comanda?

 295. Claudia:

  Buna Ligia,
  Banii intra a 2-a zi dupa ce faci plata. Poti plasa comanda si se deblocheaza dupa intrarea banilor.

 296. adyna:

  buna….ultima zi de plata era pe 22 si eu am platit pe 26 dar pe 27 am primit sms ca am intarziat 5 zile…deci o sa am penalizari 7 lei?

 297. adyna:

  inca ceva….eu nu am mai avut factura si tineam minte ca am de platit 281 lei dar de fapt erau 283 de lei….ce se intampla daca nu am platit toata suma?

 298. Ana-Maria:

  Buna!Am platit o factura la posta si acum posta nu mai colaboreza cu avon.Am trimis prin fax dovada de plata insa mi-au spus ca nu au primit nimic.ce mai pot face acum pentru a primi comanda?imi vor trimite banii inapoi dacau au reziliat contractul?Cum o pot plati iar?

 299. Claudia:

  Buna Ana-Maria,
  Ai verificat pe cont daca au intrat banii? Poti resuna la Avon sa intrebi ce poti face. Cand ai platit?

 300. Claudia:

  Buna Adyna,
  Nu se intampla nimic, doar iti pierzi limita de credit.

 301. Claudia:

  Buna Adyna,
  Da, vei plati 7 lei penalitate, dar din campania 10 va fi 10 lei penalitatea la minim 4 zile.

 302. Denisa:

  Buna! Se poate plati la orice Bcr? Sau trebuie intr-un loc anume.

 303. Claudia:

  Buna Denisa,
  La orice BCR.

 304. mirela:

  Daca factura mea este scadenta pe 4- duminica, iar eu o platesc pe 5 – luni , voi fi penalizata?

 305. Claudia:

  Buna Mirela,
  Nu, dar este posibil ca sa iti pierzi limita de credit.

 306. alina:

  buna..am intarziat cva vreme cu plata la avon si am cam intarziat cva vreme si mia venit un plic de la bucuresti daca platesc in maxim 3 zile e ok sau trebuia sa o platesc mai devreme

 307. Claudia:

  Buna Alina,
  Trebuia sa o platesti mai devreme, acum ai termen 3 zile sa o platesti ca sa nu ajungi la firmele de recuperare.

 308. Ramona:

  Buna!
  Pot plati la BCR daca nu am factura la mine? Ce date imi trebuie?
  Multumesc!

 309. Claudia:

  Buna Ramona,
  Ai nevoie de numar de reprezentant si suma de plata, la numar factura scrii de 8 ori cifra 1.

 310. ramona:

  buna am si eu o intrebare in legatura cu concursul nu inteleg ce cod trebue sa pun

 311. Claudia:

  Buna Ramona,
  La ce concurs te referi?

 312. Raisa:

  Buna.Am si eu o nelamurire. Astazi suntem in 25,iar factura a fost platita vineri (data limita 24 august),dar am platit doar 287 lei din 352 lei,iar in balanta imi mai ramane 65 de lei,pentru ca am avut niste probleme cu banii,problema eterna:NU mi.a dat banii! si inca mai trebuie sa astept.La valoarea creditului disponibil am 247 lei.Intrebarea mea este daca pot plasa maine o comanda din c12 sau cel tarziu marti?sau mi.o va retine pana voi achita intreaga suma?mentionez ca urmatoarea mea comanda e mica,fix 120 lei.

 313. Claudia:

  Buna Raisa,
  Comanda se va bloca si joi pe 5 septembrie se va anula pentru ca se termina campania. Trebuie sa platesti si restul de factura si este mai bine sa nu dai produsele fara bani.

 314. Denisa:

  Buna claudia,am o problema..am pierdut o factura avon si nu stiu cum as putea sa platesc..am fost la banca si mi-au zis ca nu pot decat daca imi trimit ei o copie a facturi dar am sunat la ei si nu pot face asta..

 315. Claudia:

  Buna Denisa,
  Mergi la BCR sau Garanti bank cu o factura mai veche sau doar cu numar reprezentant si suma de plata si se rezolva.

 316. Elena:

  Buna,am platit factura avon,dar fara sa mi dau seama am uitat sa trec nr facturii .Se intampla ceva??

 317. Claudia:

  Buna Elena,
  Nu conteaza numarul facturii prea mult. Daca ai trecut numarul de reprezentant corect banii vor intra in contul tau.

 318. Elena:

  Da ,l-am trecut. Mersi mult !:*

 319. Sonia:

  Buna Claudia! Am dat comanda Avon astazi ,cu livrare la domiciliu,dar nu stiu ora la care va ajunge coletul si s-ar putea sa nu fiu acasa. Ce se intampla in acest caz? Unde imi vor lasa coletul?

 320. Claudia:

  Buna Sonia,
  In mod normal ar trebui sa te sune cei de la fan curier, daca nu te suna, comanda va fi la sediul lor.

 321. Sonia:

  Ok, multumesc mult!

 322. Annelise:

  aca vrei sa achiti factura AVON folosind serviciul Internet Banking, iti punem la dispozitie urmatoarele doua conturi:
  R012CITI0000000724870015 (cont deschis la Citibank)
  RO14RNCB0076029424480001 (cont deschis la BCR)

  Balanta curenta : 335.92 lei
  Credit disponibil * :264.08 lei
  *Valoarea maxima de credit minus facturile din balanta si comenzile neprocesate
  Datorii cu termen de plata expirat : 216.75 lei
  Bun Platnic : 0/6
  Tranzactie in asteptare * : 0 lei

  adica am vro datorie ?

 323. Claudia:

  Buna Annelise,
  Da, ai o factura expirata de 216.75 lei si o factura in valoare de 119.17 lei de plata care nu a expirat inca.

 324. Annelise:

  Pai cum naibi…?Ca eu mi-am platit toate facturile totu`…ultima factura am platit o la banca tin minte…si dupa am renuntat la avon…si am mai intrat asa sa ma uit putin pe cont si mi-au aparut astea

 325. Claudia:

  Buna Annelise,
  Vorbeste cu liderul tau, si verifica de cand sunt aceste facturi, pe pagina cu balanta schimba data si selecteaza. Sau suna la relatii clienti ca sa iti zica exact de cand ai acele facturi.

 326. Georgiana:

  Buna Claudia,
  Ieri am dat comanda online din catalogul 17,comanda trecuta trebuia sa o platesc pana pe 31 si eu am platit-o pe 29 la BRD,azi dimineata mi-au trimis un mesaj zicand ca comanda a fost retinuta pentru depasire de credit si m-au rugat ssa platesc in plus 36 lei,dar nu inteleg de ce trebuie sa platesc in plus?

 327. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Pe pagina de reprezentant la balanta ar trebui sa iti scrie daca ai depasit limita de credit. Poate nu au intrat la timp banii de la BRD. Mai poti verifica sunand la relatii clienti (0213118555).

 328. Alexandra:

  Hei,am o problema,campania 15 a expirat in 7.11 ,eu insa nu am apucat sa pun comanda,acum deja ruleaza campania 16,cum pot face sa pun comanda din campania precedenta?

 329. Claudia:

  Buna Aelxandra,
  Daca o campanie a expirat nu mai poti pune comanda, acum doar din 16 se mai poate pune comanda.

 330. delia:

  Buna, am o problema. In campania 16 am comandat printre altele setul Black Suede Touch (parfumul, roll-on, gel dus si borseta)insa cand am primit comanda imi lipsea parfumul desi pe factura era trecut. Ce pot sa fac?

 331. Claudia:

  Buna Delia,
  Trebuie sa completezi un formular de lipsa sau sa iti rogi liderul sa faca acest formular. Parfumul iti va veni la comanda urmatoare.

 332. Elena:

  Buna Claudia.vineri am platit la bcr un avans pentru prima mea comanda deoarece am depasit 400 de lei. si apoi am sunat la relatii cu clientii avon sa-mi deblocheze banii insa imi apare balanta 0. si as vrea sa dau comanda din seara asta :d cum aflu daca mi-ai intrat banii. azi este duminica si nu este nimeni la relatii cu clienti. multumesc :*

 333. Claudia:

  Buna Elena,
  In weekend nu lucreaza nimeni, doar azi au intrat banii.

 334. Georgy:

  Buna!
  am si eu o nelamurire. nu am mai facut de mult o comanda si m-am hotarat zilele astea sa plasez una. valoarea ei a fost de 124lei. in contul meu la balanta scrie -0.21 lei iar la starea comenzii „retinuta pentru verificarea creditului” ai idee care-i faza? mersi mult!

 335. Claudia:

  Buna Georgy,
  Daca nu faci comanda o perioada de timp, se blocheaza contul. Trebuie sa iei legatura cu liderul tau si sa ii trimiti o copie de buletin ca sa ti se poata debloca comanda si contul.

 336. Roxana:

  Buna,am o nelamurire. Pe factura mea scrie ca totalul de plata este de :162,24, si balanta este de 39.12,deci eu trebuie sa platesc suma de la total de plata, nu?

 337. Claudia:

  Buna Roxana,
  Cel mai bine ar fi sa verifici pe site la balanta ce suma scrie ca ai de plata.

 338. Alexandra:

  Buna, am o intrebare. Cum pot plati pe net cu cardul factura? Multumesc.

 339. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Pe net scrie ca daca ai internet banking trebuie sa ai acolo optiune de plata a unei facturi si scrii datele de pe factura.

 340. GEORGIANA:

  Buna,am si eu o intrebare; cum pot face sa imi recuperez niste bani pentru a plati o parte din factura,pentru o comanda plasata de coordonatoarea mea fara acordul meu si data din luna iulie pentru altcineva,pe o alta adresa,in conditiile in care ea nu raspunde la telefon iar firma Top Factoring,ma suna pe mine in continuu si eu nu reusesc sa dau de ea,abia mia platit 170 lei din cei 324,mintindu.ma ca aplatit tota suma si eu afland doar de la firma de recuperari ca nu a fost achitata intrega suma,si ne intrand in posesia chitantei.am fost si la sediu AVON ,din TULCEA,pentru cine nu stie pe coordonatoare o cheama MARCELA BALAN!

 341. Andreea:

  Decii mi s-au furat banii pentru comanda si acum am doar un milion jumate din 3…Pot plati pe aia care ii am acum si restul sa se adune cu factura din urmatoarea campanie?

 342. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Chiar nu stiu ce sa iti recomand, cel mai bine ar fi sa mergi la sediu sa vorbesti cu directorul de zona si liderul respectiv.

 343. Claudia:

  Buna Andreea,
  Niciodata nu se aduca cu factura urmatoare, si daca expira factura nu mai poti da alta comanda pana nu e platita factura intreaga.

 344. Daniela:

  buna. am platit factura vineri seara si la balanta imi apare ca nu este platita. ce se intampla?

 345. Claudia:

  Buna Daniela,
  Nu lucreaza nimeni nici la Avon nici la banci in weekend, luni o sa apara scazuta suma.

 346. alex:

  Buna.Am si eu o problema am fost coordonator la AVON si deoarece nu am mai plasat comenzi cu grupa mi s-a inchis contul,dar eu nu am ridicaat nici o data comisionul,nu mai sunt coordonator de 4luni,as vrea sa recuperez comisionul sa-mi platesc factura AVON.Se mai poate face ceva.

 347. Claudia:

  Buna Alex,
  Poti incerca sa suni la relatii clienti la linia de lideri (0213118544) si sa verifici sau sa vorbesti cu directorul de zona de care ai apartinut.

 348. Alexandra:

  Buna,am si eu problema imi apare mesaju cand vreu sa dau comanda”Afisarea acestui mesaj te atentioneaza ca ai depasit creditul disponibil”i depasit creditul disponibil cu -39.37 lei
  .Ce pot sa fac ca sa dau intreaga comanda,sa le dau separat sau se poate plati cei 40 ron si apoi pot sa dau comanda intreaga?

 349. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Poti merge la banca ca sa platesti cei 40 lei si apoi poti da toata comanda.

 350. Paula:

  Buna! Am si eu o intrebare,am dat mai devreme o comanda si imi spune ca este retinuta pentru verificarea creditului. Ce trebuie sa fac,adica imi mai vine sau nu??

 351. Claudia:

  Buna Paula,
  Comanda poate fi retinuta din 2 motive, ai depasit limita de credit pe care o ai si trebuie sa platesti avans sau nu ai platit factura anterioara si trebuie platita ca sa vina comanda noua.

 352. Mihaela:

  Buna! am si eu o intrebare: Sunt la a 2-a campanie,si am credit maxim de 300 de lei. Am depasit cu 30 de lei,pe care trebuie sa ii platesc in avans. Unde ii pot plati?De obicei platesc factura la Garanty Bank. Ce acte imi trebuiesc ? Si cum procedez? Mersi mult!

 353. Claudia:

  Buna Mihaela,
  Poti plati si aceasta suma tot la Garanti Bank sau la BCR si ai nevoie doar de numar reprezentant.

 354. Maria:

  Buna Claudia..Am si eu o mica problema, daca am depasit termenul de plata al facturii cu 15 zile, acestea inclunzand termenul limita de 5 zile primit in mesajul de la AVON Debit…. Si devin inactiva o campanie pentru ca voi putea achita suma abia in 12 zile…ce penalitati voi avea? Sau care sunt consecintele legale mentionate in mesajul de la Avon?

 355. Claudia:

  Buna Maria,
  Vei avea de plata penalitati in valoare de 25 lei. Nu mai patesti altceva, daca termenul depaseste 45 zile ti se blocheaza contul iar dosarul tau ajunge la firmele de recuperare.

 356. sorina:

  Buna!am si eu o nelamurire:am comanda de 179 lei e prima comanda iar de platit am 197 unde e discountul?am bagat pe lg produse un set de 5 cataloage si transportul…dar chiar nu a ramas nimic ca trebuie sa scot de la.mn din buzunar diferenta…

 357. Claudia:

  Buna Sorina,
  Trebuie sa verifici toate produsele de pe factura, trebuia sa ai reducere, o fi vreo eroare sau ti-a venit vreun produse din alta comanda.

 358. sorina:

  Am verificat nu e niciun produs in plus doar ca e ceva dubios la refacturare servicii imi apare o suma de 31 lei…e posibil sa fie penalitati de la alte comenzi avand in vedere ca a lucrat altcineva pe numele meu?la suma aia trebuia sa ramana ceva nu sa mai pun.eu bani

 359. Claudia:

  Buna Sorina,
  Pot fi si penalizari, dar cel mai bine este sa verifici la ei, suna la relatii clienti (0213118555) si ei te vor lamuri.

 360. sorina:

  Crezi ca mai pot recupera asa zisul discount?

 361. Claudia:

  Buna Sorina,
  Trebuie sa verifici exact care este problema, de aceea am zis sa suni la relatii clienti, ei iti pot vedea factura si sa speram ca se rezolva.

 362. Johana:

  Buna ziua
  Am platit ieri facutra avon si am gresit o cifra a nr de reprezentant, am sunat la relatii cu clientii si am trimis si mail la plati.ro@avon.com impreuna cu o poza cu chitanta si am explicat despre ce problema este vorba. Oare se poate rezolva aceasta problema?

 363. Claudia:

  Buna Johana,
  Da, se va rezolva, de aceea au cerut si o copie a chitantei. Cred ca luni vor fi banii la tine in cont.

 364. Johana:

  Multumesc mult, mi-am facut griji ca va trebui sa platesc din nou factura..

 365. Angela:

  Sunt un reprezentant nou si nu stiu cum se fac platile , adica eu cand primesc comanda trebuie sa platesc ? Dar clientii imi dau banii dupa ce am adus comanda , corect? Asta inseamna ca atunci cand eu primesc coletul cu produse trebuie sa pun bani de la mine sau cum ?? nu inteleg , te rog ajuta-ma :( explica-mi doar cum se fac platile .

 366. Claudia:

  Buna Angela,
  Mai sus in articol scrie ca platesti factura dupa ce primesti acasa coletul. In colet ai o factura pe care scrie ultima zi de plata si suma, cu aceea factura mergi la o banca si platesti.

 367. daiana:

  mai pot sa pun comanda daca am platit factura inainte cu o zi sa pun comanda??

 368. Claudia:

  Buna Daiana,
  Da, poti da comanda daca ai platit factura anterioara chiar si cu o zi.

 369. Andreea:

  Buna ! ce se intampla in cazul unei comenzi retinute pentru depasirea creditului ? Am platit deja suma care imi era ceruta pentru deblocarea comenzii si tot am contul blocat..ce pot face mai mult ? Multumesc

 370. Claudia:

  Buna Andreea,
  Suna la relatii clienti (0213118555) si ei iti vor spune ce problema ai si cum se poate rezolva.

 371. Elenusha:

  Buna… am si eu o intrebare… eu am termen sa platesc factura La Avon pana pe 2 mai… si dak o platesc pe 29 mai are ceva sau pe 30 … adik dak o platesc atunci nu ajunge prea tarziu (O platesc la un magazin … care primeste … si facturile de la Avon si plicurile de la lumina …….sau dak nu la posta) are ceva???

 372. Claudia F:

  Buna Elenusha,
  La posta nu poti plati, la pay point se poate plati, acolo unde se pot plati si alte facturi.
  Daca vei plati comanda doar in data de 29-30 mai, vei avea de plata 25 lei penalizari si nu vei putea da comanda din catalogul 7.

 373. Mihaela Rxn:

  Daca nu platesc in intregime factura, si in campania urmatoare depun mai multi bani, pot plasa o alta comanda??
  . De exemplu nu am putut aduna toti bani, si trebuie sa depun bani , pot depune in campania urmatoare restul de bani??

 374. Claudia F:

  Buna Mihaela,
  Daca factura este expirata nu mai poti da o alta comanda. In plus vei avea penalizari de plata si ti se taie limita de credit.

 375. Mihaela Rxn:

  Claudia, de 2 campanii nu imi mai vine factura detaliata si nu stiu cum sa fac sa imi vina, imi poti spune si mie unde ar trebui sa intru si sa fac sa imi revina ?. Si daca intarzii 10 zile de la data scadenta cat mi-ar veni penalizarile , si in timpul acesta de 10 zile imi vine ceva acasa plicuri sau eu stiu minunatii din astea? . Multumesc .

 376. Claudia F:

  Buna Mihaela Rxn,
  Pe pagina de reprezentant la profil, vei gasi in josul paginii o optiune in care sa selectezi ca vrei factura tiparita nu online.
  Pentru 10 zile penalizare vor fi 10 penalizare iar la 16 zile se mai pun inca 15 lei. Si este posibil sa primesti un plic acasa cu datoria si cat ai de plata penalizari.

 377. laura:

  buna claudia,am o factura de pe 27 04 a fost ultima zi sa o platesc cu cat pot sa mai intarzii,fara sa primesc acasa instiintare…nu o pot platii chiar akum..multumesc

 378. Claudia F:

  Buna Laura,
  Cred ca instiintarea este deja pe drum, aceasta se trimite la 4 zile de la expirare cu prima penalizare de 10 lei.

 379. Mihaela Rxn:

  Claudia am o prietena care din greseala a depus cu 30 lei mai putin decat scria in factura, mai poate plasa o alta comanda? Sau trebuie depusi restu de bani si dupa sa plaseze comanda ?

 380. Claudia F:

  Buna Mihaela,
  Trebuie sa plateasca si diferenta ca sa poata da alta comanda. Poate merge cu aceasi factura sau cu numarul de reprezentant si plateste diferenta.

 381. Maria:

  Buna Claudia. !
  Am si eu o intrebare cum aflu cat am de plata cu discountul aplicat? Daca nu am factura momentan.

 382. Claudia F:

  Buna Maria,
  Poti afla de pe factura sau de pe pagina de reprezentant la balanta.

 383. Flaviana:

  Buna, as vrea sa stiu daca nu am platit factura de luna mai, mai pot da acum comanda si sa platesc apoi factura si pe mai si pe iunie?multumesc

 384. Claudia F:

  Buna Flaviana,
  Daca factura a expirat nu mai poti da nici o comanda, in plus vei avea penalizari de plata.

 385. aurelia:

  buna asi avea si eu o nelamurire cand poti incepe plasa comanda din c8 si daca nu am platit prima factura o pot plasa pe a 2 inca nu mia expirat timpul pe 30 tr platita dar am nevoie sa plasez din c8

 386. Claudia F:

  Buna Aurelia,
  Ai o limita de credit mai mica in primele 2 campanii si este posibil sa se blocheze comanda. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu liderul, poate te ajuta sa rezolvi problema.

 387. Maria:

  DACA NU am platit o factura din campania trecuta si maine intra cea noua pot sa plasez comanda ?

 388. Claudia F:

  Buna MAria,
  Daca factura este expirata, nu mai poti plasa o alta comanda.

 389. aurelia:

  buna pot plati factura online daca nu am cont de reprezentant defapt am dar imi zike ca parola nu e buna si sotul meu nu e acasa sa vb cu cei de la bucuresti si nu pot sami fac alta parola ajutatima va rog

 390. Claudia F:

  Buna Aurelia,
  Factura online o poti plati daca ai card si optiunea de plata pe internet activata. Iti va cere numar de reprezentant si contul de livrare a banilor de la avon.

 391. daiana:

  am avut o restanta si am platito tarziu. si imi apare ca comanda ii respinsa, o sa imi mai vina comanda?

 392. Claudia F:

  Buna Daiana,
  Trebuie sa verifici contul la relatii clienti (0213118555) poate trebuie sa platesti ceva penalizari sa ai contul blocat din cauza neplatii.

 393. elena p:

  Buna ziua Vreau si eu adresa de email pentru a confirma plata unei penalitati . Va multumesc

 394. Claudia F:

  Buna Elena,
  Stiu ca adresa era repservice.ro@avon.com.

 395. daiana:

  clau daca am acolo la balanta -40 lei inseamna ca am platit mai mult cu 40 de lei sau mai putin?

 396. Claudia F:

  Buna Daiana,
  Ai platit mai mult, o sa iti scada de pe urmatoarea factura.

 397. daiana:

  mersiii :*

 398. Mihaela:

  Buna !
  as dori sa va intreb daca pot da a doua comanda daca nu am platit-o pe cea veche,data limita este 26???

 399. Claudia F:

  Buna Mihaela,
  Poti da o alta comanda doar daca nu depasesti limita ta de credit.

 400. anna:

  buna!am si eu o intrebare pot plati factura avon fara buletin?

 401. Claudia F:

  Buna Anna,
  Da, poti plati factura fara buletin daca mergi la paypoint, bancomate BCR sau Garanti Bank.

 402. Malina:

  Buna Claudia, comanda o pot platii si la posta cand o primesc?

 403. Claudia F:

  Buna Malina,
  Nu se mai poate plati comanda la posta, doar la banci, cec sau paypoint.

 404. Georgiana:

  Buna, Claudia ! M-am inscris de curand ca reprezentant AVON, am dat prima comanda si am platit-o din greseala la BRD, in loc de BCR…am trimis o poza a chitantie pe plati.ro@avon.com, si as dori sa stiu cand vor intra banii in cont ?

 405. Claudia F:

  Buna Georgiana,
  Si la BRD merge sa platesti factura si intra banii in maxim 2 zile lucratoare.

 406. Rodica Mirela:

  Buna… am limita de credit de 600 te rog frumos spune-mi si mie limita de credit este impreuna cu discountul adica suma totala de plata de pe ultima foaie de plata sau valoarea totala a comenzii sa fie de 600 lei si apoi si aplica discountul. eu am o comanda de 800 si vreau sa stiu daca imi blocheaza comanda. multumesc

 407. Claudia F:

  Buna Rodica,
  Doar in momentul in care dai comanda pe internet iti scrie exact daca ai depasit limita de credit si cat mai ai de plata. La o comanda de 800 lei este posibil sa depaseasca cu pana in 30 lei.

 408. Dana:

  Buna!Din cauza ca s.au inregistrat multe penalitati in zona mea,am fost blocata,si a trebuit sa platesc inainte de trimiterea comenzii.Am platit suma de 157 ron insa factura era de 107. Precizez ca am platit la bcr. Intrebarea mea este:restul banilor mi.au ramas in cont?ii pot scoate?daca da,cum?

 409. Claudia F:

  Buna Dana,
  Banii nu se pot scoate din cont, dar vor fi trecuti cu minus asa ca data viitoare cand dai comanda se vor scadea si vei plati mai putin.

 410. Dana:

  Ok.Coordonatoarea mea a spus ca trebuie sa platesc inainte timp de 4 campanii pentru a ma debloca definitiv.E normal?

 411. Dana:

  La modul in care nu am intarziat cu plata si nici nu am platit mai putin,din contra :))

 412. Claudia F:

  Buna Dana,
  Da este normal, asa se cere de la Bucuresti pentru conturile blocate.

 413. Teodora Dutuc:

  Buna! Am nevoie de un raspuns cat mai urgent. Am platit comanda la BCR, dar a doua zi, cand am vrut sa fac dovada de plata, mi-a spus ca nu e valid odul de operatie. ce inseamna asta si ce trebuie sa fac? eu am platit factura, nu vreau sa o mai platesc o data.

 414. Claudia F:

  Buna Teodora,
  Verifica pe contul tau Avon daca au intrat banii. Poate nu e valid codul respectiv dar poate au intrat deja banii in cont.

 415. Teo:

  Buna! In campania 12 am facut o singura comanda pe care am platit-o, si in balanta imi arata ca mai am de platit 16 lei. Am intrat in „comenzile mele” si am observat ca am 2 comenzi puse in campania 12, dar una nu este pusa de mine! Nici nu am avut acces la calculator in acea zi si nimeni nu mai are parola mea. Mi s-a facut o comanda de 5 brosuri Avon din campania urmatoare (C13), din care eu deja am pus comanda! Se poate face ceva?

 416. Claudia F:

  Buna Teo,
  Este sigur comanda de brosuri? Poate este o penalizare de 10 lei pentru vreo intarziere? Poti incerca sa vorbesti cu liderul tau sau sa suni la relatii clienti sa verifici.

 417. Corina:

  Buna Claudia,
  Am avut o factura la avon pe care nu am putut sa o platesc timp de o luna, dar acum cateva zile am achitt factura si am dat o alta comanda. Comanda imi este retinuta desi in balanta am 0 lei. Din ce cauza?

 418. Georgiana:

  buna….eu mereu am platit facturile la timp de ce imi apare bun platnic 0/6?ce pot face pt a mari limita de credit? multumesc anticipat

 419. Claudia F:

  Buna Corina,
  Este posibil sa fi depasit limita de credit. Cel mai bine ar fi sa suni la relatii clienti sa iti verifice contul (0213118555).

 420. Claudia F:

  Buna Georgiana,
  Inseamna ca ai platit ultima factura cu 1-2 zile mai tarziu, iar limita de credit se mareste dupa ce platesti 6 campanii la rand facturile la timp.

 421. Andrada:

  Buna! Am o problema,am platit factura la un automat Paypoint si am gresit ultima cifra din nr meu de reprezentant! Am vorbit cu coordonatorul meu si mi-a zis sa trimit dovada plati prin mail dar am nevoie de mail-ul de la plati Avon,ma puteti ajuta va rog frumos?! 😀 Multumesc anticipat!

 422. Claudia F:

  Buna Andrada,
  Adresa lor de mail este cea de pe care primesti confirmarea comenzii, repservice.ro@avon.com sau plati.ro@avon.com.

 423. Andreea:

  Buna, Claudia.In cat timp se valideaza plata facurii Avon la Bcr in cazul in care la sectiunea „dovada de plata” am introdus acele numere de pe chitanta? Multumesc! o seara placuta!

 424. Claudia F:

  Buna Andreea,
  Ar trebui sa se valideze datele in cel mai scrut timp.

 425. Kitty:

  Buna Claudia, campania trecuta am pus o comanda si am uitat ca trebuia sa mai platesc inca 20 de lei si mi-au anulat comanda, am pus imediat o alta comanda din campania aceasta cu aceleasi produse ca sa le pot da oamenilor care le asteptau .. in aceeasi zi am si platit cei 20 de lei. Si problema e ca astazi, marti am fost la posta sa ridic comanda si nu era acolo, am intrat pe site si scria ca este retinuta pt verificarea creditului, comanda am pus-o sapt trecuta joi. ce se intampla ?

 426. Anca:

  Buna Claudia.Am platit factura Avon la PayPoint,si pe bon scria tranzactie reusita.Dar in aceasi zi in care am platit comanda trecuta am plasat-o pe urmatoarea,si in balanta mi-a zis ca am de platit comanda din C15,desi eu am platito o data.Nu stiu ce sa intamplat,oare nu intra banii numai dupa un anumit termen de zile?

 427. Claudia F:

  Buna Anca,
  Dupa ce platesti factura, banii vor intra a 2-a zi.

 428. Claudia F:

  Buna Kitty,
  Cel mai bine ar fi sa suni la relatii clienti (0213118555) sa verifici ce se intampla exact pe contul tau.

 429. Madalina:

  Buna am si eu o intrebare……..Daca vreau sa platesc factura la BRD o platesc la casa nu?

 430. Claudia F:

  Buna Madalina,
  La BRD trebuie sa platesti factura la casa.

 431. Alina:

  Buna! Am o intrebare… in data de 04.12.2014 este prima zi de plasare a comenzilor… exista vreo modalitate ca vineri, in 05.12.2014 sa ajunga comanda la mine? sau sambata cel tarziu? IDHD-ul este mai rapid decat Fan curier? Am o clienta cu o comanda destul de mare, dar care are nevoie pana sambata cel tarziu de produse…

 432. Claudia F:

  Buna Alina,
  Daca dai comanda in prima zi, comanda va ajunge la tine sambata cel mai devreme dar depinde de curier daca vine sambata cu ea la tine sau nu. IDHD este tot prin Fan Curier.

 433. Mada Mada:

  Buna!Ce penalitate mi se va aplica daca achitarea facturii depaseste data scadenta cu aproximativ 10 zile? Pot plasa o alta comanda in conditiile in care nu am achitat.o pe cea anterioara?

 434. Claudia F:

  Buna MAda,
  Daca intarzii cu plata facturii 10 zile vei avea de plata 10 lei penalizare.

 435. Flori:

  Buna daca intarzii plata facturii cu 18 zile ce se intampla? Multumesc

 436. Claudia F:

  Buna Flori,
  Daca intarzii cu plata facturii 18 zile vei avea de plata penalizari de 25 lei.

 437. Carmen:

  Buna,Claudia. Cum pot sa anulez un produs la o c-da deja trimisa si procesata?
  Cum se traduce contul meu urmator:
  Suma balanta:622.5
  Ultima plata:-108

  Data xx/xx/xx/
  Tranzactie:c-da
  Termen de plata:xx/xx/xx
  Plata/Retur:-
  Nr.fact. xx/xx/xx
  Suma platita:1.4
  Suma neplatita:622.5
  Balanta:622.5 Multumesc!

 438. Claudia F:

  Buna Carmen,
  Daca comanda este deja procesata, inseamna ca este facturata si nu poti anula nici un produs. Poti doar sa faci retur dupa ce primesti coletul.
  Din cate inteleg, ai o factura neplatita in valoare de 622.5 lei, iar ultima plata pe care ai facut-o catre avon a fost de 108 lei.
  Daca vrei mai multe detalii despre cont poti suna la relatii clienti- 0213118555 sau *2866.

 439. Madalina:

  Am o intrebare, in caz ca intarzii cu plata unei facturii pot sa pun comanda alta comanda ?

 440. Ana Maria:

  Buna ziua, am si eu o nelamurire! Am avut de platit factura AVON pana la data de 30/01/15 , am efectuat plata cu o zi dupa, adica, in 31/01/15 la PayPoint. Azi am incercat sa bag o alta comanda, dar nu reusesc nici cum. Imi puteti explica,va rog, cum sa procedez ? Multumesc!

 441. Claudia F:

  Buna Ana Maria,
  Comanda o poti plasa pe internet indiferent daca ai platit sau nu, dar se va bloca daca nu sunt intrati banii. Ce nu reusesti sa faci? Poti intra in cont?

 442. Claudia F:

  Buna MAdalina,
  Daca o factura este expirata, nu se mai factureaza o alta comanda pana nu sunt intrati banii.

 443. Elena:

  Buna Claudia !! am vrut sa te intreb ce se intampla daca pierzi factura AVON si nu ai platito inca ??

 444. Claudia F:

  Buna Elena,
  Va trebuie sa iei numarul de reprezentant si suma de pe pagina Avon si sa mergi la BCR sau Garanti Bank sa o platesti. Altceva nu se intampla.

 445. delia:

  Buna..vineri am platit la paypoint..ai e duminica..si plata nu a intrat..ma uit in contul meu si zice ca inca am suma neplatita..intra luni? Pt ca in week nu are cum? Sau ce s-a intamplat? Multumesc

 446. Claudia F:

  Buna Delia,
  In weekend nu lucreaza nici bancile si nici cei de la Avon. Luni o sa intre banii dupa ora 12.

 447. theodora1234:

  buna . eu vreau sa fac o comanda online , dar ..reprezentantul imi va aduce acasa comanda ? si eu pe langa comanda , trebuie sa platesc si reprezentantul ? eu sunt din iasi iar el din galati . ce sa fac ??

 448. Claudia F:

  Buna Theodora1234,
  Daca reprezentantul care ti a preluat comanda este din Galati, comand aiti va fi livrata prin posta sau curier si vei avea de plata de transport. Depinde ce ai vorbit cu aceea persoana.

 449. Alecsandra:

  Buna! Astazi am platit factura la BRD…cum pot face dovada de plata? Deoarece pe site-ul de la avon la unutatea de plata nu este si banca BRD. Cum selectez banca? Mersi

 450. Claudia F:

  Buna Alecsandra,
  Daca ai platit ieri, azi s au scazut banii din balanta fara sa faci validare pe site.

 451. Amalia:

  Buna Claudia ce se intampla daca de exemplu pui cu unul sau doua produse mai multe? Le poti trimite inapoi?Si cum? Multumesc1

 452. Claudia F:

  Buna Amalia,
  Poti face retur daca doresti in maxim 3 luni de la facturarea lor. Pentru asta va trebuie sa completezi un formular de retur si sa il pui in cutie sau plic impreuna cu produsele.

 453. Irina05:

  Bna Claudia! Ce se intampla daca ai o comanda mai mica de 120 lei??

 454. Claudia F:

  Buna Irina,
  Daca vei avea comanda mai mic ade 120 lei vei plati o taxa de ambalare de 8.5 lei si vei fi considerata ca inactiva pentru bonusul de comision de 5-10%.

 455. iulia:

  Buna claudia azi am platit comanda la paypoint si in seara asta am si pus comanda ce se poate intampla? Se poate sa imi blocheze comanda?

 456. Claudia F:

  Buna Iulia,
  Banii intra a 2 a zi dupa ce platesti si tot atunci se deblocheaza si comanda.

 457. iulia:

  Buna Claudia , mi sa intamplat sa vina alta produs in loc de cel dorit probabil din neatentie e vorba de o crema cu ciocolata si a venit untu de corp tot din gama respectiva, ce pot sa fac pentru ca persoana care a facut crema vrea produsu. Il pot returna ?

 458. Claudia F:

  Buna Iulia,
  Sa verifici ce produs este trecut pe factura. Ca se poate sa fi fost inversate codurile in catalog. Se poate face retur si sa comanzi o alta crema pe care o doresti.

 459. francesca:

  Buna claudia

  Mi-am dat comanda la Avon si sunt client dar eu mi.am bagat numele meu si adresa la casa ,strd, nr postal . Doar ca eu nu am buletin si daca o sa merg sa imi ridic coletul de la posta imi accepta si buletinul mamei ?
  Te rog raspundemi

 460. Claudia F:

  Buna Francesca,
  Daca ai dat comanda ca si clienta, vei fi sunata de o reprezentanta care o sa iti aduca produsele.

 461. Ana-Maria:

  Buna Claudia .Am depasit termenul de plată cu 7 zile si am primit un mesaj ca sa platesc debitul restant de… si penalitatea .Am vrut sa te intreb cum platesc penalitate?? MULTUMESC!!

 462. Claudia F:

  Buna Ana-Maria,
  Penalizarea este de 10 lei si o poti plati odata cu factura ta, platesti cu 10 lei in plus. Daca nu se poate lasa asa si se va factura cu noua ta comanda.

 463. larisa:

  buna. am de platit comanda din c5 , pe care o voi platii pe 2 mai.. dar eu acum pot sa dau o noua comanda? adica fara sa o platesc pe aceea? …

 464. Claudia F:

  Buna Larisa,
  Daca factura a expirat nu mai poti plasa inca o comanda, daca nu este inca expirata mai poti da o comanda dar sa ai grija sa nu depasesti limita ta de credit (te anunta la finalul comenzii daca ai depasit sau nu).

 465. nicoleta:

  Buna cLAUDIA din afara de BCR sau alte banci pot plati comenzile

 466. Claudia F:

  Buna Nicoleta,
  Poti plati facturile avon la banci, CEC, paypoint,payzone.

 467. ioana:

  Buna,am si eu o intrebare,pot sa dau comanda de luna asta ,daca nu am platit comanda de luna trecuta?

 468. Claudia F:

  Buna Ioana,
  TRebuie sa platesti factura ca sa poti da o alta comanda. Sau daca e inca in termen poti da o alta comanda limita de credit nu este depasita.

 469. Georgiana:

  Buna Claudia, am efectuat o plata avon in valoare de 323 de lei la garanti bank. Dupa 24 de ore am intrat in cont pe site si balanta era aceeasi. Chitanta o am dar cand am facut plata nu mi-a cerut nr de factura si pe chitanta la nr de factura scrie „plata optionala”. Crezi ca nu o sa intre banii? Ce pot sa fac? Te rog ajuta-ma!

 470. Claudia F:

  Buna Georgiana,
  Banii intra mereu a 2 a zi dupa ce ai platit, dar numai in zilele lucratoare.

 471. Ada:

  Buna! Am o problema, nu am achitat factura lunii precedente datorită faptului ca nu am avut posibilitatea financiară deoarece nu toţi cumpărători au plătit produsele. Iar eu nu am de unde sa pun de la mine. Am tot primit mesaje, scrisori..
  Nu pot obţine acordul de a plăti in rate?
  Aveţi numărul de la relaţi cu clienţi?
  Va rog, multumesc !

 472. Claudia F:

  Buna Ada,
  Poti suna la *2866 si sa vorbesti cu ea despre aceasta problema.

 473. Marina:

  Buna. Vreau sa ma ajute si pe mine cineva. Urmeaza sa primesc acel sms ”va rugam sa achitati suma x ca sa nu ii recuperam pe cale legala” sau cum zice. In fine. Eu vreau sa stiu acest sms la cate zile de la data scadenta de pe factura il primesc?! Si daca as putea intarzia cu plata 1 zi max 2 chiar daca am primit sms-ul asta. Multumesc!

 474. Claudia F:

  Buna Marina,
  Depinde, de obicei vine la 7-10 zile de la expirarea facturii, poti sa mai intarzii 1-2 zile dar sa ai grija cate zile vor trece pentru ca ai penalizari.

 475. irina p:

  Buna, sunt la a sasea mea comanda avon.luna trecuta am depasit limita d creditare sh am platit in avans…factura era 1400ron iar eu am platit 1700 ron, deci 300ron mi-au ramas k avans pt comanda urmatoare.in comanda de luna aceasta p care am plasat-o, imi vin deja calculati banii de ii am in avans sau treb sa ii calculez eu? Multumesc!

 476. Claudia F:

  Buna Irina,
  In momentul in care scrii comanda pe site iti scade automat banii platiti in avans.

 477. Alexandra:

  Buna. am pierdut factura imi poti spune si mie te rog cum aflu pana pe ce data pot sa o platesc. multumesc

 478. Claudia F:

  Buna Alexandra,
  Poti afla din contul tau Avon de reprezentant pana cand trebuie sa platesti si ce suma.

 479. Lorena:

  Bună! Am plătit comanda ieri la ora 08:40 şi încă nu a intrat în balanţă. Va intra în 24 de ore? Şi dacă dau astăzi comanda să vină acasă până în ora 11 va ajunge sâmbătă? Aşa am mai găsit pe internet, însă imi e în grijă. Trebuie să o am urgent până marţi.

 480. Claudia F:

  Buna Lorena,
  Daca ai platit ieri factura, astazi vor intra banii pana in ora 12, asa ca poti da comanda si este posibil sa o aduca curierul chiar maine.

 481. Elena:

  Buna am si eu reprezentanta are o factura care a fost platita in mai da in schimb in balanta nu i sa scazut ce pot face am fa tura si chitanta la comanda iei apare cu rosu ca si cum nu e platita

 482. Claudia F:

  Buna Elena,
  Trebuie sa vorbesti cu cei de la Bucuresti (*2866) daca ai chitanta si ce se poate face sa se rezolve cu plata.

 483. andreea onalau:

  Buna….va rog sa ma ajutati … Este prima mea comanda si am pierdut hartiuta aia cu care trebuie sa platesc factura la banca . ce trebuie sa fac ..?? Va rog ajutati-ma!

 484. Claudia F:

  Buna Andreea,
  Te rog sa iti suni liderul si o sa iti dea numarul de reprezentant si suma de plata si poti plati la BCR sau Garanti Bank.

 485. Georgiana:

  Buna ziua! Am pierdut factura si nu am achitat suma. Ce pot face?

 486. cristina:

  Buna Claudia! Daca plătesc factura Avon prin paypoint in cat timp intra banii in cont la Avon? Si pot sa plătesc oriunde este paypoint , adica si la magazinele care au paypoint?

 487. Claudia F:

  Buna Georgiana,
  Poti merge cu o factura mai veche sau doar cu numarul de reprezentant si suma de plata la BCR sau Garanti Bank.

 488. Claudia F:

  Buna Cristina,
  Poti plati oriunde are paypoint si banii intra a 2 a zi lucratoare in contul Avon.

 489. claudia:

  Buna , poti sa ma ajuti cu un raspuns ? am platit factura avon si la bancomatul de garanti bank a m gresit o cifra din numarul de reprezentant , si am platit optional pentru alt reprezentant ce pot sa fac ?

 490. Claudia F:

  Buna Claudia,
  Trimite un mail la plati.ro@avon.com in care sa atasezi chitanta pozata sau scanata si in mail sa specifici ca ai gresit numarul de reprezentant si sa specifici care este numarul corect de reprezentant si ar trebui sa se rezolve problema.

 491. Alexandra:

  Buna Claudia, am dat o comanda si mi-a fost blocata pt verificarea creditului…si azi (vineri) am platit, cand imi intra bani ? luni? si tot luni mi se deblocheaza si comanda? si cand ajunge?

 492. Claudia F:

  Buna Aelxandra,
  Azi intra banii si tot azi se deblocheaza comanda. O sa ajunga la tine maine daca este prin curier sau miercuri daca este prin posta.

 493. Andreea:

  Buna! Am dat o comanda dar mi-a fost respinsa. Care ar fi problema?

 494. Claudia F:

  Buna Andreea,
  Daca s a respins comanda inseamna ca ai depasit limita de credit sau ai un rest de plata din vechea factura. Poti verifica vorbind cu liderul tau sau sunand la *2866 sau 0213118555.

 495. Denisa:

  Buna! Am o nelamurire sunt reprezentant si acum trebuie sa pun cea dea doua comanda si suma ei este de 650 lei dar suma maxima este de 400 lei trebuie sa platesc in plus pentru ca am depasit?

 496. Claudia F:

  Buna Denisa,
  Poti da comanda de maxim 350 lei valoare de catalog, iar daca depasesti trebuie sa platesti avans la BCR.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu