„Avon schimba prognoza toamnei”

In Campania 15/2010 ti-am pregatit un nou program pentru Reprezentanti – „Avon schimba prognoza toamnei” .

In aceasta perioada a anului, Avon ofera tuturor Reprezentantilor sai motive de bucurie, insotite de „cadouri insorite”!

Gasiti mai jos mecanismul programului „Avon schimba prognoza toamnei” .

Comanda produse in C15/2010 nationala (21 octombrie – 10 noiembrie) si poti castiga:

Niv el 1 –Geanta Babette – daca suma tuturor comenzilor plasate atinge valoarea de minim 580 Lei (valoare de brosura*);

genti babette

Nivel 2 –Set format din Geanta Benicia si Set de bijuterii Vanessa – daca suma comenzilor este de minim 880 Lei (valoare de brosura*).

geanta Beniciaset bijuterii Vanesa

*Valoarea comenzii nu cuprinde produsele din brosura care au in dreptul lor mentiunea „In limita stocului disponibil” sau care sunt plasate pe o pagina care, in partea inferioara, are o banda cu mentiunea „In limita stocului disponibil”. De asemenea, in valoarea comenzii nu va fi inclusa valoarea produselor din flyerul „Oferta pentru Reprezentanti”.

Precizari:

 • Reprezentantul primeste premiile ambelor niveluri daca valoarea cumulata a comenzilor este de minim 880 Lei. Valoarea nivelului poate fi obtinuta din mai multe comenzi sau dintr-o singura comanda.
 • Premiul se distribuie automat in comanda in care este atinsa valoarea nivelurilor (580 Lei sau 880 Lei)
 • Geanta Babette – premiul Nivelului 1, este disponibila in doua nuante (gri si bej) si se va distribui aleator, in functie de disponibilitatea stocului. Geanta nu poate fi comandata in functie de culoare.
 • Reprezentantii care au plasat comanda in intervalul 21 octombrie – 28 octombrie si au atins unul dintre nivelurile programului, vor primi premiul sau premiile la urmatoarea comanda plasata (indiferent de valoarea acesteia, nu mai tarziu de finalul C16/2010).Scenarii de castig pentru Reprezentant in C15/2010 nationala:1.  Daca valoarea cumulata a tuturor comenzilor plasate este de minim 880 Lei , dintre care 220 Lei reprezinta valoarea de Brosura a produselor comandate din categoria Parfumuri**,
  Reprezentantul va primi:
  Colierul Eternal Love cu Swavovski Elements + Geanta Babette + Setul format din Geanta Benicia si Setul de bijuterii Vanessa.
  Premiile nu se acorda a doua oara in cazul in care Reprezentantul mai plaseaza inca o comanda, indiferent de valoarea acesteia.2.  Daca valoarea cumulata a tuturor comenzilor plasate este de 600 Lei , dintre care 220 Lei sunt produse in valoare de Brosura din categoria Parfumuri*,  Reprezentantul primeste:
  Colierul Eternal Love cu Swavovski Elements + Geanta Babette , si daca pe parcursul campaniei Reprezentantul plaseaza inca o comanda in valoare de 300 Lei,
  primeste si Setul format din Geanta Benicia si Setul de bijuterii Vanessa.

  *Categoria Parfumuri include: EDT/EDP (orice cantitate), deodorante, roll-on parfumat, lotiuni de corp, gel de dus, spray de corp si lotiuni dupa ras – toate cu aromele produselor EDT/EDP.

  Cadourile sunt deja pregatite!

  Mult succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MeliMeloParis.ro

4 comentarii pentru “„Avon schimba prognoza toamnei””

 1. flavia:

  buna…scuze k te deranjez…am si eu o intrebare..stii care e motivul pentru care nu mi-au venit gentile zebra?k era vorba k trebuia sa vina cu comanda de pe c15…si nu am primito…ms:*

 2. Claudia:

  buna.nu stiu exact.cel mai bine suna la relatii cu clientii..la bucuresti. la nr 0213118555 si intreaba-i direct pe ei.

 3. Carina:

  Cum ti-ai facut situl?

 4. FIF2002:

  Cum se fac toate siturile: am cumparat hosting, domeniu si publicitate apoi am instalat scripturile si pluginurile necesare, am editat tema , am optimizat totul pentru incarcare rapida …

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu