Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 03/2017, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 05 iulie 2017 (finalul campaniei 9/2017).

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set format dintr un ruj Avon True Supreme Nourishment Red Creme si o mascara Avon True Wide Awade. In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

avon-junior-ruj-si-masca-avon-true

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou o apa de parfum Perceive de 50 ml. Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

avon-junior-perceive

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. La a 4-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 290 lei vei primi cadou un set Advance Supreme Oils format din sampon, balsam si 2 tratamente pentru par.

avon-junior-advance-supreme-oils

5. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou un set format din apa de parfum Today, crema de corp si crema de maini cu lavanda Planet Spa.

avon-junior-today-planet-spa

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!Matar.ro

1.177 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. Claudia:

  Buna Ioana,
  Trebuie sa vorbesti cu liderul tau, cel care ti-a trimis actele, el iti va spune ce trebuie sa faci in continuare.

 2. fabi:

  Buna, oferta motivationala de pe aceasta pagina ( http://www.claudia09avon.eu/avon-junior-program-reprezentanti-noi/ ) se aplica noilor reprezentanti care s-au inregistrat inainte sau dupa data de 17 octombrie?

 3. Alexandra:

  buna,
  as vrea sa stiu daca am o comada mai mare de 2000 de lei o pot da pe toata odata sau in mai multe comenzi?

 4. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Depinde de limita de comanda, pe care o gasesti pe pagina cu balanta.

 5. Claudia:

  Buna Fabi,
  Aceasta este valabila dupa data de 17 octombrie.

 6. tasca daniela:

  Buna Claudia.In urma cu cativa ani o verisoara de a mea a facut comenzi la avon pe numele meu, deoarece ea nu avea 18 ani, insa nu a platit la timp o factura si a fost scoasa din program.Acum as vre sa fiu si eu reprezentant, intrebarea mea este daca se mai poate sa ma mai inscriu?multumesc.

 7. Claudia:

  Buna Daniela,
  Cel mai bine ar fi sa suni la relatii clienti (0213118555) si sa verifici dupa CNP daca mai ptoi fi reprezentant pe numele tau.

 8. Ana:

  Mai pot fi reprezentat Avon ? E prea tarziu ?

 9. Claudia:

  Buna Ana,
  Da, mai poti fi reprezentant.

 10. Adriana:

  Buna am si eu o problema nu am fost informata..atunci cand m-am inscris si la a 2 comanda pe care am avut-o am avut o comanda in valoarea de 8 mil ce se intampla pot sa o primesc sau nu? Sau pot sa o dau de 2 ori ?

 11. Claudia:

  Buna Adriana,
  Poti da 2 comenzi dar trebuie platita prima si apoi o poti da si pe a 2-a.

 12. alyn:

  am facut si eu o comanda la avon
  am selectat reprezentant din oras si nici pana acum na venit comanda ce pot face in cazu asta ?

 13. Claudia:

  Buna Alyn,
  De unde esti? Nu ai fost nici macar contactat?

 14. amelia:

  buna claudia!
  eu am completat fisa de inscriere pentru a fi reprezentant avon si copie dupa buletin unui lider avon. dar am completat pe net un formular. este vro problema mai pot fi reprezentant daca am facut asa sau se anuleaza actul respectiu?

 15. Claudia:

  Buna Amelia,
  Pai nu te-a inscris aceea persoana la care ai completat fisa?

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu