Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 03/2017, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 05 iulie 2017 (finalul campaniei 9/2017).

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set format dintr un ruj Avon True Supreme Nourishment Red Creme si o mascara Avon True Wide Awade. In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

avon-junior-ruj-si-masca-avon-true

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou o apa de parfum Perceive de 50 ml. Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

avon-junior-perceive

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. La a 4-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 290 lei vei primi cadou un set Advance Supreme Oils format din sampon, balsam si 2 tratamente pentru par.

avon-junior-advance-supreme-oils

5. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou un set format din apa de parfum Today, crema de corp si crema de maini cu lavanda Planet Spa.

avon-junior-today-planet-spa

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!MeliMeloParis.ro

1.177 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. den...:

  sunt reprezentat si de la un timp numi se mai treimit cataloage avon ….ce sa fac ca sa primes din nou… Multumesc :*

 2. Claudia:

  Buna Den,
  Daca nu dai comanda, nu primesti cataloage. Trebuie sa iei legatura cu liderul tau si sa lamuresti problema.

 3. Alina:

  Pot plasa o comanda duminica si ea sa-mi vina miercuri ?

 4. Claudia:

  Buna Alina,
  Daca o dai prin posta iti va veni joi iar prin curier marti.

 5. Denisa:

  Buna Claudia, sunt reprezentat nou si am prima comanda de pus .. Am depasit 4 milioane .. Crezi ca are ceva? am nevoie de raspuns urgent.. :*

 6. Claudia:

  Buna Denisa,
  Da, daca depseste 400 lei se va bloca, pe site iti scrie exact limita de credit. Trebuie sa platesti avans la banca ca sa deblocheze comanda.

 7. Alexandra:

  Buna, as vrea sa devin reprezentant Avon, eu am doar 14 ani se poate de o varsta asa mica?

 8. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Poti deveni reprezentant Avon doar daca te inscrii pe numele unuia dintre parinti daca sunt de acord.

 9. Alexandra:

  Buna, daca mama mea ar accepta sa devin eu reprezantat prin numele ei, ce pasi ar trebui sa urmez ca sa devin? Ea nu este foarte de acord ca sa va dau datele personale a ei. Nu are toata increderea.

 10. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Trebuie doar sa completezi un formular aici pe site si iti trimit actele pentru inscriere sau cauti un sediu Avon la tine in judet si mergi acolo cu mama ta.

 11. Alexandra:

  Buna am conviso pe mama si vrea sa devina reprezentant avon adica sa devin eu pe numele ei. As vrea sa stiu eu ma inscriu pe numele ei trebuie sa scriu numele meu sau al ei pe formular? Si ce acte imi trebuie? Trebuie sa trimit copie si dupa buletinul meu sau numai al ei?

 12. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Trebuie doar actele ei, si pe formular trebuie trecute datele ei.

 13. Lenuta:

  Buna seara as dori sa stiu ce act imi trebuie ca sa devin reprezentant avon? Am citi ca imi trebuie copie dupa buletin dar si dupa certificatul de nastere este adevarat? Multumesc!

 14. Claudia:

  Buna Lenuta,
  Da, este adevarat, trebuie ambele acte si o fisa de inscriere completata.

 15. BIRCIU IOANA:

  Am primit fisa de inscriere ce trebuie sa fac dupa ce o completez

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu